Drukke week

Diversen_maart_2009_049 Tsja, het was me het weekje weer wel. Voor het eerst weer naar de eerste training van TRIAS-atletiek geweest. Met 15 keer 300 m had ik zo wel weer even gehad. Woensdag als AZ’er naar Ajax-O- Marseille gekeken en zag met voldoening dat Ajax een verlenging nodig had en baalde van de uitschakeling want nu komt er meer focus op de resterende competitie. Donderdag naar een reunie van mijn werk > het was het leerlingenteam uit 1982 toen ik begon bij de WWV van de toemalige Gemeentelijke Sociale Dienst. Niemand een spat veranderd en erg leuk om te zien waar iedereen nu zo staat. Vrijdagavond in het Hilton gegeten en de hele dag in managementopleiding geweest. (zie vorige item) Wel de conclusie culinair kunnen trekken dat je bij Loetje in de Johannes Vermeerstraat een stuk beter en goedkoper eet dan in het Hilton bij Roberto’s!! Gisteravond was broer Ton jarig en gaf een etentje in Meerzicht in Badhoevedorp. Erg leuk en gezellig en de taart op de foto is uiteraard opgegaan. Vandaag naar AZ- Feijenoord geweest 0-0. Teleurstelling alom maar het moet kunnen een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.