Vesting Naarden op weg naar bestuurlijke conferentie

Vesting_naarden_maart_2009_016_2

Ging gisteren voor mijn werk bij de bestuursdienst Amsterdam naar een bestuurlijke conferentie naar het NH hotel in Naarden. Belde om 8.15 uur vanuit het centraal station (had net de trein gemist) waar het precies in Naarden was vanaf station Naarden Bussum. "10 minuten lopen vanaf het station" was het antwoord. Het kleine stationnetje achter me laten vroeg ik de richting aan een passant. Hij wees naar het westen en ik vervolgde me weg > Bij een kruising aangekomen vroeg ik de volgende Naardenaar de weg en deze vertelde mij dat het wel zeker nog een uur lopen zou zijn. Hij trok me naar een plattegrond en overtuigde mij. Het NH hotel lag langs de snelweg A1 in "The middle of nowhere". Ik dus terug naar het station voor een OV-fiets. Had me inmiddels al neergelegd bij het te laat komen. Al fietsend kwam ik langs de prachtige Naarder Vesting met daarboven schitterende luchten. Direct maar een paar foto’s gemaakt  waarvan hier het resultaat. Uiteindelijk was het dik 20 minuten fietsen > dus positief denkend denk ik dan maar weer > 40 minuten extra beweging vandaag! De conferentie zelf was prima in orde. Met goede gezamelijke voornemens om de problemen in de stad aan te pakken ging men de deur uit. Nu doorpakken en uitvoeren opdat de burgers van Amsterdam er ook daadwerkelijk wat van merken.

Foto’s/Tekst: Edward Neering

Vesting_naarden_maart_2009_017

Eén gedachte over “Vesting Naarden op weg naar bestuurlijke conferentie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.