Ajax- Az

Az_echt_kampioen_077 Vandaag een aparte dag. We gaan voor het eerst naar uitwedstrijd van AZ. Tegen Ajax notabene, in onze planning dachten we dat dit de eerste wedstrijd zou zijn dat AZ kampioen kon worden. (We hadden geen rekening gehouden met uitoverwinningen op NEC en NAC). Het is anders gelopen maar om nu voor het eerst met de hardekernsupporters van AZ mee te reizen is toch weer een event op zich. Het hoort bij je opvoeding als voetbalsupporter om een grote uitwedstrijd bij te wonen. Ben heel benieuwd wat het gaat worden. Een AZ zonder spanning en een Ajax dat moet zeker gezien het gelijke spel van Twente gisteren. Alle AX supporters staan met kampioenschalen in de hand AZ aan te moedigen en uiteraard een knipoogprovocatie naar de Ajax-aanhang. OM 19.00 uur is in het centrum van Alkmaar bij het Noord Hollandskanaal de officixc3xable huldiging wat hopelijk weer zal uitdraaien op een volksfeest.

Amsterdamarena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.