Met hart & Ziel Trockener Kecks

Rick_de_leeuw Je hebt van die nummers waarvan je denkt, althans ik wel, …>> die mag zeker niet op mijn begrafenis ontbreken. "Met hart en ziel" is hoe ik in het leven sta. "Met hart en ziel" is een prachtig nummer van de Trockener Kecks. Ik draag het nummer op aan allen die ik lief heb en geef het mee als uitgangspunt voor het leven. Klik op onderstaande link en je hoort dit nederlandstalige nummer met de magnifieke tekstregel erin "Hij lacht zijn tanden bloot ook al heeft ie die niet meer"

http://www.youtube.com/watch?v=TCTSrEVLTd4

Edward Neering

Op foto: Rick de leeuw/Zanger Trockener Kecks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.