5e track Muziekmuseum: Rolling Stones – Angie

Door Gerard Bergkamp ben ik genomineerd om mijn muziekmuseum op Facebook te vullen met 6 tracks. Vandaag de 5e track: Angie van de Rolling Stones. Het was 1973 op de middelbare school in een donkere herfst. We hadden een schoolfeest in de 2e of 3e klas. Het was een katholieke school met broeders in Amstelveen. Het was tijd voor een schuifelnummer, even schuren, even slijpen, even broeien!  De broeders hadden hier een oplossing voor. Ze scheurden kranten en verdeelden de halve pagina’s over de jongens en de meisjes. Als de pagina van de jongen en het meisje op elkaar pasten mochten ze met elkaar dansen op……… Angie van de Rollling Stones. Ik kreeg Debbie, het meest extravagante meisje van de school met hele grote borsten. “Oh Debbie, don’t you weep, all your kisses still taste sweet” zong ik in mij zelf en de warmte van Debbie streek over mij neer 😉 terwijl Mick Jagger zijn lofzang over Angie uit tetterde.  Angie van de Rolling Stones zou nooit meer uit mijn persoonlijke top tien verdwijnen! Een topavond! En Debbie,  soms komt ze weer bovendrijven in mijn herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.