Lintje voor Rob Moerbeek

Lintjesregen

Rob Moerbeek is teammanager bij Herstelling. Op 30 april heeft hij een lintje gekregen, dat hoorde ik gisteren. Vanaf deze plaats gefeliciteerd Rob!

In de Beurs van Berlage maakte burgemeester Job Cohen bekend wie er dit jaar mochten delen in de jaarlijkse lintjesregen ter gelegenheid van Koninginnedag. Vier inwoners van het stadsdeel werden daarbij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Rob Moerbeek kreeg een lintje voor zijn verdiensten als penningmeester en coxc3xb6rdinator van jeugdafdeling voetbalvereniging T.O.S. Actief die speelt op sportpark Middenmeer Voorland. Zijn vereniging houdt op woensdag 6 mei een kleine receptie waar hij gefeliciteerd kan worden. Deze receptie wordt gehouden op woensdag 6 mei tussen 18.30 en 20.00 in het clubhuis van T.O.S.-Actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.