Bogaard in Witteveen in Tjarda Alkmaar

Bo Bogaard CD

Een mooie avond in Alkmaar. Een goed gevuld muziekcentrum Tjarda is in afwachting van het optreden van Bogaard en Witteveen. Een combinatie die de naar verzamelnaam BoWi of WiBo hunkert, maar dat terzijde. Het optreden staat in het teken van de lancering van de CD “The last call”.

Eerder, in 2011,  bracht Bo Bogaard solo de CD “Mind your Step” uit. Ook maakte hij dit jaar oa met Meindert Winkelman de bescheiden hit “Voor een joet zit je goed”, een Nederlandstalig nummer voor Artsen zonder Grenzen als goed doel. “The last call” is eigenlijk een logisch gevolg op “Mind your step”.

Het optreden begint enigszins nerveus met het instrumentale nummer Brainwash en wordt vervolgd met het prachtige Nederlandstalige nummer “7”, een nummer over verlangen. Even later volgt het nummer Irish Cafe met Witteveen op een slepende gitaar. Het publiek wordt enthousiast en geeft de muzikanten een brassa! Het tweede gedeelte van het concert is wat meer uptempo. Maar het hoogtepunt is natuurlijk het mooie City Lover, een nummer over liefde in Berlijn. En tenslotte, met complete clip, volgt de titelsong “The last call” als afsluiting van het concert. Een nummer over de gevolgen van pesten, een helaas zeer actueel onderwerp. Na de toegift is er geen houden meer aan! Tjarda is overtuigd en alle bezoekers krijgen de nieuwe CD “The last call”. Een boeiende muzikale reis moet het geweest zijn met dit mooie optreden als muzikaal orgasme.

De eerste CD werd enthousiast in ontvangst genomen door Arjen Box die de productie van de CD heeft gedaan.

Edward Neering

Gezien: 17 mei 2014

Waar: Muziekcentrum Tjarda Alkmaar

Bogaard the last call

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.