Het kopje van Bloemendaal bedwongen

Lionsloop Edw en Bo paaseitjes

Foto: Na de lionsloop in Overveen met Bo Boogaard

Om de lol in het lopen weer een beetje terug te krijgen doen we de laatste tijd loopjes van 5 km. Eerst de Brijderloop begin april langs de golfbaan van Bergen en vandaag de Lionsloop met als scherprechter “het kopje van Bloemendaal”. Erg leuk loopje met de start in Overveen. Lekker weinig deelnemers en een zeer rustig parcourtje zonder auto’s. Bijna geen meter vlak. “Het kopje” vroeger vaak opgefietst begin jaren tachtig iedere zondagochtend toen we met een wielergroepje  trainden voor Frankrijk en Gedine in Belgie. Nu dus rennend de bult op en  smachtend naar de rode brievenbus (nu dus oranje) helemaal op de top, Ging prima met de afdaling als finish. Wat wil je nog meer! In plaats van een medaille kregen we een zakje paaseitjes, weer eens wat anders :-).

Binnenkort gaan we ook weer 10 kilometers lopen maar na Parijs had ik even genoeg van lopen, ben daar totaal stuk gegaan en dan heb je het wel even gehad. Volgende week wellicht “Hollen door de Bollen” in Lisse, wie weet!

Foto onder: Halve marathon van Parijs, de laatste drie kilometers! Zwaar afzien. Nooit meer een halve marathon. Deze foto zou eigelijk op goede vrijdag moeten worden gepubliceerd want dit is mijn eigen  kruiswegje.

HMP 2014 zeer zwaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.