28e Marquetteloop Heemskerk

Letterenlloop_nummer_1_3 Nu ik meer dan een jaar hardloop kunnen ook de vergelijkingen worden getrokken. De hardloopvlag staat er nog niet goed voor. Ik heb meer kilometers in de benen dan vorig jaar maar de tijden zijn slechter. Al tijdens de Letterenloop moest ik over 10 km bijna 4 minuten inleveren (was toen wel ziekjes) Tijdens de Marquetteloop in Heemskerk over 7 km is de weg van verbetering ingeslagen. In 2008 eindigde ik in een tijd van 41 minuten en 51 seconden. Dit jaar eindigde ik in 42 minuten en 27 seconden dus 36 seconden langzamer. Had ik maar niet moeten stilstaan bij die drinkpost na 4 km!! denk ik dan. Het moet sneller en het kan sneller.

Vorig jaar werd ik nog 181e van de 284 en dit jaar 228e van de 343. We kunnen spreken van een constant niveau.

Foto: Hans Keesom fotografie 2008

Eén gedachte over “28e Marquetteloop Heemskerk”

  1. Ha die Edward

    Even je Blog bezocht voor je tijd in Heemskerk. En dat valt niet mee. Wat is er aan de hand? We spreken hier niet van een constant niveau van van een teruggang/val. Wellicht moet je eerst terug naar de 5km om weer te kunnen groeien… groet Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.