Tom Wellerloop 2013

TWL 2013 Kees S donkere wolken

Helaas pindakaas, broer Paul had beloofd om een verslag te schrijven over de Tom Wellerloop 2013 maar het is er niet van gekomen. Wel een paar foto’s ontvangen en dan moet je je fantasie de vrije loop laten. Heb begrepen dat Bram Harding de loop als snelste heeft volbracht in een parcoursrecord van rond de 1.14 uur. Ja, hier kunnen de krasse knarren hun petje voor afnemen. Over het verschijnen van het boek van Mark Slaman is al een apart item op deze blog verschenen. Rest mij de mooiste foto uit te kiezen die door Sacha van der Ende aan mij zijn opgestuurd. Met stip op nummer 1 is het bovenstaande foto geworden van Kees Schelling. Kees is bewierookt de afgelopen weken als talentvol schrijver van de kleine geschiedenis rondom een opzienbarend lokaal thema. Echter deze foto illustreert dat dat wel ten koste is gegaan van zijn carierre en zijn ambities  als hardloper. Hij kwam binnen in een tijd tussen de 1.40 en 1.50 en op de foto zag je het al halverwege. Donkere wolken pakken zich samen boven de eenzame schrijver Kees die als laatste man het duin bij Parnassia opgaat…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.