Frank Neering bedankt voor allle bijdragen voor KIKA!

Frank Neering KIKAgroep

Ingezonden brief van Frank Neering. Frank loopt voor Kika volgende week de Marathon van New York …..42 km 195 meter! Over hoe Frank te volgen in New York later meer op deze blog.

Purmerend, 26 oktober 2013.

BEDANKT!

Beste familieleden,

Over exact een week ben ik bezig om de marathon van New York te voltooien. De “reis” naar de mooiste marathon van de wereld is niet zonder slag of stoot gegaan, maar we hebben er zin in en we gaan er wat moois van maken!!! Hoop dat mijn tepels wat minder pijn doen dan na de 32 km van afgelopen week;-). Op dit moment heb ik EUR 6.857,00 opgehaald voor Kinderenkankervrij en hebben wij samen met elkaar ons steentje bijgedragen aan het verhogen van de kans op genezing van kinderkanker. Er druppelen nog steeds mooie donaties binnen, dus helemaal super!! Het doel is en blijft tenslotte 95% genezingskans in 2025!! Daar gaan we voor!!

Samen met een groepje van 13 zijn wij begin 2013 op het idee gekomen om samen de marathon van New York te gaan lopen. PurmeRent4KiKa.nl was al snel geboren en samen hebben wij ontzettend veel georganiseerd voor KiKa.

Ga ongetwijfeld wat vergeten, maar onder zien jullie een klein overzicht waar wij ons in het afgelopen jaar mee bezig hebben gehouden:

24h voetbalmarathon bij V.V. Purmersteijn

Geldinzameling bij de AH op de loopband (2X)

Loterij tijdens het PUEFA voetbaltoernooi van FC Purmerend

Kika Artiestengala

Marktstadrun 2013

KiKa Badeendjesrace

Ophaalactie statiegeld / flessen bij de lokale supermarkten

Diverse sponsorlopen op de lokale basisscholen in Purmerend

Nog veel meer…

Op het moment dat ik dit schrijf, realiseer ik mij dat het een behoorlijk bewogen jaar is geweest, maar ik kijk er met een heel bijzonder goed gevoel naar terug. Op dit moment staat de teller voor PurmeRent4KiKa op maar liefst EUR 90.994,00 en de teller loopt nog steeds door!!!

Nogmaals bedankt bedankt voor jullie bijdrage aan mij en KiKa!!

Frank Neering

Op onderstaande Foto is te zien dat de weg naar New York niet over rozen ging. Foto is een maand geleden genomen door Inger Neering. Frank Neering regentraining MNY

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.