Tom Wellerloop op zondag 3 november!

TWL 2012 Edward arriveert bij de groep

Het is herfst en het eerste weekend van november is in aantocht! Dat betekent dat het weer tijd is voor de Tom Wellerloop (Voorheen de Duin en Kruidbergloop) . De loop is bekend geworden doordat dit de enige loop in Nederland is, en welicht wel in Europa, waar je zelf de weg moet vinden. Organisator Paul Neering is trots op dit handelsmerk van zijn loop maar her een der zet hij dan toch een bruin paaltje neer met een rode top. Hoe dan ook: Zondag 3 november 2013 is de start rond negen uur bij de parkeerplaats van Duin en Kruidberg in Santpoort Noord. De keien lopen 16 km en de lopers met een training in opbouw lopen de route van ongeveer 13 km. Daarna koffie en gebak in Parnassia op eigen rekening 🙂 Aan de loop zijn verder geen kosten verbonden.

In tegengestelde richting gaat er ook een groep wandelaars van start, dus wandelaars en lopers komen elkaar op een gegeven moment tegen onderweg. Dus als je wilt wandelen dan kan dat ook door de mooie herstachtige bossen in de nollen van de duinen van Santpoort Noord. Wandelaars en hardlopers ontmoeten elkaar wederom bij Parnassia.

TWL Kees juicht Paul lacht toe

Eindelijk, Kees Schelling won vorig jaar, na jaren op het vinkentouw, de TWL 2012. Achter hem Paul Neering, organisator van de loop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.