AZ grijpt met oorwassing Heereveen JC Schaal

Az_wint_jc_schaal_018

AZ won gisterenavond in de Amsterdam Arena met 5-1 van SC Heerenveen, dus de Johan Cruijffschaal gaat dit jaar naar Alkmaar. Na het behaalde landskampioenschap weer een mooie prijs!. Sergio Romero bewijst maar weer eens dat hij voor AZ veel punten kan pakken dit seizoen. “een goed team met een slechte keeper kan nooit geen kampioen worden, een matig team met een zeer goede keeper kan dat wel”, een uitspraak van Tonnie van Leeuwen (Hard gras april 2008) en ik ben het daar van harte mee eens! Geweldige reddingen van Romero voorkwamen de 3-2 in de eerste helft. Schitterende Doelpunten van AZ in het vervolg zorgden voor de eerder aangehaalde oorwassing van sportclub Heerenveen.

Az_wint_jc_schaal_023
<a href="http://neering.web-log.nl/.shared/image.html?/

Germaine Lens (samen met Romero, Schaars en Martens hoofdrol in de wedstrijd) wordt geinterviewd door Hans Kraaij jr.

Az_huldiging_en_azbier_021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.