Lia Geurts – Einde van een tijdperk!

Az_wint_jc_schaal_011 Vandaag was de laatste werkdag van Lia Geurts, secretaresse van diverse directeuren bij Bureau Maatwerk, Maatwerk Amsterdam en de Dienst Werk &Inkomen. Ze gaat met partner Johan van het pensioen genieten door veel te gaan reizen en nog veel meer. Gisteren met een klein clubje al een beetje afscheid genomen. Erg leuke bijeenkomst in het oude Maatwerkhonk "Eik & Linde" aan de Plantage Middenlaan, vlakbij Artis. Op woensdag 14 oktober is er een afscheidsreceptie in het praktijkcentrum in Amsterdam Zuidoost. Onderwijl organiseert Lia voor DWI nog wel de Dam tot Damloop die op 19 en 20 septbember weer wordt verlopen. Het vertrek van Lia is toch een beetje een einde van een tijdperk!

Edward Neering

Foto: Lia neemt kado in ontvangst van Annemieke van Kampen

Eén gedachte over “Lia Geurts – Einde van een tijdperk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.