AZ na de brand!

AZ brand

 

Update om 14.00 uur

Loting AZ in EL:  Groep L: AZ Alkmaar PAOK Saloniki (Gr) (Huub Stevens) Maccabi Haifa FC uit Israel FC Shaktar Karagandy uit Kazachstan.

Zo op het eerste oog en gehoor biedt dit perspectief!

 

Update om 12.00 uur:

AZ is door het oog van de naald gekropen en zich alsnog op wonderbaarlijke wijze geplaatst voor de EL. De Grieken hadden ineens peper in de bips (doping?) en speelden 100% beter dan gisterenavond. AZ was geen schim van gisteren maar met mazzel (bal op de lat in de laaste minuut na een spervuur van kansen voor de Grieken) geplaatst voor EL. Uiteindelijk moet je er wel bij zeggen dat AZ 89 minuten heeft gespeeld met 10 man, dus toch knap!!

Heiloo. 10.30 uur:

Zodadelijk weer na AZ stadion na brand van gisteren. Franse Scheidsrechter heeft blijkbaar contact met een belchinees want fluit in het consequent in het nadeel van AZ. (Eerste minuut rood en strafschop na schwalbe enz) …… Wordt het toch nog even billenknijpen de resterende 31 minuten vanaf 11. uur. .

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.