Sara Mo Neering wint prijs Hotelmanager van het jaar!!!

THCB prachtig

Foto’s: Site van Teachign Hotel Chateau Bethlehem

Na een felle strijd in het Teaching Hotel Chateau Bethlehem heeft Sara Mo Neering, dochter van Paul en Irene Neering,  de 1e prijs gewonnen als Hotelmanager van het jaar. De prijsvraag “So you can be a hotelmanger” was een onderdeel om het teaching hotel te promoten. Zie hier het youtubefilmpje van de kandidaten http://www.youtube.com/watch?v=N_GHTnp9ruQ&feature=share&list=PLLVUwcjW88s738okZFasbWtxp15ys-8Dj Immers het Teaching Hotel ( onderdeel van de Hogere Hotelschool) mag niet openlijk reclame maken vanwege concurentieoverwegingen. De studenten moesten diverse opdrachten uit voeren en konden uiteindeljk via een kwartfinale, een halve finale naar een finale doordringen. Onze Sara Mo kwam natuurlijk met glans in de finale en ja hoor, één van de finaleopdrachten was om zoveel mogelijk likes te krijgen op oa Facebook. Nu behoort het bewerken van de sociale media tot één van de kernactiviteiten van de Familie Neering dus dat zat wel goed! Twee dagen geleden kwam dan het verlossende woord en won Sara Mo welverdiend de 1e prijs en werd daarmee Hotelmanager van het jaar van Teaching Hotel Chateau Bethlehem in Maastricht.

Goedkoop logeren in Teaching Hotel Chateau Maastricht.

Vanaf €60,= per nacht kun je logeren in dit geweldige hotel waar alles wordt geregeld, gekookt en klaargemaakt door studenten aan de Hotelschool. En dat alles in een prachtige omgeving. Kortom top! …. en wellicht kom je Sara Mo nog tegen. Voor reserveringen klik op onderstaande link

:http://www.hotelschoolmaastricht.nl/teaching-hotel-maastricht/teaching-hotel-maastricht-tarieven-amp-arrangementen/hotel-maastricht-tarieven-hotelkamers

 

THCB schuin

Eén gedachte over “Sara Mo Neering wint prijs Hotelmanager van het jaar!!!”

  1. Proficiat Sarah Mo! Kan het zijn dat je op 21 mei onze club (Kiwanis Meersen Gloriëtte) hebt rondgeleid en/of bediend? Dat zou wel weer heel toevallig zijn. Paul Neering, Bunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.