Jordy Neering snelt naar 45,11 tijdens grachtenloop Haarlem

Jordy Neering grachtenloop Haarlem

Foto: Jordy is tweede van links, Philip Schimmer is nummer 724

Jordy Neering (zoon van Frans en Jolanda Neering) was ook van de partij tijdens de grachtenloop in Haarlem. Hij snelde samen met zijn vriend Philip Schimmer naar de finish Jordy in  een tijd van 45 minuten en 11 seconden en Philip in een toch wat teleurstellende tijd van 50,06. Teleurstellend omdat Philip toch flink in training was geweest in tegenstelling tot onze neef!  Zelf eindigde ik in een wat bescheidenere tijd van 56 minuten rond. Erg goed georganiseerd, leuk sfeer en een goede vibe onderweg. Ook Bo Boogaard liep mee met zijn dochter Marina, de tijden zijn 57.57 en 57.58.

Grachtenloop Aktiefoto

Grachtenloop Haarlem Colette foto

De witte keniaan zwaait, let op het mooie startnummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.