Paul en Edward met AZG-actie in de Uitkijkpost!

AZG Edward en Paul Uitkijk

Foto: Carolien Breed (carol@whitelightagencies.nl )

De Uitkijkpost?  Ja de Uitkijkpost!  Zeg maar “de Echo of Amsterdams Stadsblad” uit Amsterdam voor Heiloo en omstreken en voor de Badhoevedorpers onder ons de “Het Witte Weekblad”. Lees het artikel http://uitkijkpost.nl/archief/pageflipweek1405/uitkijkpost.html#p=12 …

Het gaat  dus geweldig. We gaan nu de 3e en laatste fase in van de actie.  We gaan de €1200,= grens door. As dinsdag komt de donatieCD uit, deze kan nu worden besteld.

Bestellen CD “Voor een Joet zit je Goed”

De CD kan nu al besteld worden door €10,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres+ korte aanmoedigingstekst voor  €8,=  wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Als je bijvoorbeeld €20 euro overmaakt, gaat (18 euro naar AZG donatie site en 2 euro voor de ontwikkel- en verzendkosten CD enz)

Heb je een creditcard en wil je GEEN CD en je wilt WEL bijdragen dan kan dit rechtstreeks op de Actiedonatiesite voor Artsen zonder Grenzen >> Klik op http://www.alvarum.com/edwardneering