Met Elma Neering naar “Mokums Blond”

Mokums blond

Afgelopen vrijdag avond met Elma op stap geweest op de Amsterdamse Zeedijk. Allereerst, wat is dat toch een topstraat geworden! Twintig jaar geleden moest je hier toch echt niet lopen zonder gerold te worden door junkies. Nee nu is het anders, een bruisende straat in de verbinding tussen het Centraal Station en de NIeuwmarkt.

Wij dus op stap, allereerst de aftrap gehaald “in de aap gelogeerd”. Direct aan de kop van de Zeedijk vanaf CS en daar naar Zeedijk 24 waar circusrestaurant “Cassablanca”is gevestigd. Erg leuk als je een keer wat anders wilt dan een gewoon “restaurantavondje”. Nee, dit een een avond met een heus optreden in een theaterzaaltje. Speciaal de vrijdagavonden zijn erg leuk want dan treedt Lady Charity of Mokums Blond op. Elma en ik vonden het prachtig en hebben de tanden fors bloot gelachen.

Elma verlichte bril 2

__________________________________

Tonny en Conny (Mokums Blond)

Vanaf december 2009 doen de dames van Lady Charity het wat rustiger aan. In de Casablanca op de Zeedijk delen zij hun optimisme dan alleen nog maar op de vrijdagavond van de oneven weken. Op de overige vrijdagen valt er overigens nog genoeg te genieten: Tonny en Conny (oftewel Mokums Blond), twee Amsterdamse moeders met een gouden hart, begeleiden dan hun talentvolle kinderen, Danny & Daniëlle, op hun jaarlijkse fanclubdag. Een warm bad voor wie van Jordanese gezelligheid en de betere meezingers houdt.

 

Agenda (bij Casablanca Variété Amsterdam)

Mokums Blond – vrijdagavond, even weken

Lady Charity – vrijdagavond, oneven weken

_________________________________________