Gert Jan Verbeek weg bij AZ!

adam maher met beker

Foto: Adam Maher met de KNVB beker

Gert Jan Verbeek vertrekt bij AZ. Dit is officieel bekend gemaakt door AZ. Gebrek aan chemie tussen trainer en groep is de reden. Om 12. 00 uur is er een persconferentie. Na het het dramatische competitieseizoen van vorig jaar (11e en bijna degradatiespook) werd alles gecamoufleerd door het winnen van de de KNVB beker, een fantastische prestatie. Dit jaar ging Verbeek  voor een compacte speelstijl wat absoluut niet des AZ is. Ook hield hij vast aan de matige inzet van Victor Elm (zeer veel sloridige passes en een beperkt voetballer) en Roy Beerens, die angstig onder zijn niveau speelt. De uitwedstrijden tegen Heerenveen, NAC en Utrecht kan je verliezen maar de manier waarop was belabberd. Ja, wel gewonnen van Ajax en PSV. De beslissing was door AZ al genomen voor de winst tegen PSV dus de victorie tegen de eindhovenaren is een eindgeschenk aan Gert Jan Verbeek. Een mooie rechtlijnige trainer die overigens openlijk flirt met Twente dus misschien is de deal daar al gemaakt. Ben benieuwd wie de opvolger gaat worden. Laten we hopen dat het niet Alex Pastoor wordt!!

Mogelijke opvolgers: Shota Averladze, Dick Advocaat of Co Adriaanse

AZ PSV

Foto: Viergever kopt de 1-0 vanuit een prachtige corner van Martens tegen PSV

Gert Jan Verbeek

Gert Jan Verbeek

Wereldrecord vandaag op de Marathon van Berlijn!

Berlijn hardlopers

Hoor zojuist op de radio dat in Berlijn het wereldrecord op de marathon (41 km 195 mtr) is verbroken in 2.03,23 ………Laat dat nou precies mijn PR zijn op de halve marathon! Van die dingen!

Op 2 maart 2014 een nieuwe internationale poging om onder de twee uur te komen in Parijs. De inschrijvingen drupppelen binnen.

 

Berlijn na de finish Edward

Adviesgroep Amsterdam (AGA) bestaat 12,5 jaar!

AGA groepsfoto 12 en half jaar

Adviesgroep Amsterdam viert haar koperen feest. Kortom zij bestaat 12 en halfjaar. Ik zelf werk voor Adviesgroep Amsterdam sedert 1-1-2009. Inmiddels begin ik waarschijnlijk volgende week per 1 oktober 2013 alweer aan mijn negende opdracht. Altijd weer de bijdrage willen leveren aan een beter Amsterdam. Op de foto mijn collega’s: Adviseurs en interim managers van de Gemeente Amsterdam.

Abel haalt zijn bachelorbul op bij de VU!

VU Abel tekent 2

Abel heeft zijn Bacherlorbul binnen. Een prachtige cijferlijst en dus een mooie eerste stap in de academische wereld. Op een druk bezochte buluitreiking vanmiddag aan de VU nam hij met een twintigtal andere studenten de bul in ontvangst. Het betreft de studie Organisatie en bestuurswetenschap aan de VU. Volgende week vertrekt Abel naar het Duitse plaatsje Konstanz bij het Bodenmeer (op grens met Zwitserland vlakbij de Franse grens)  Zeg maar het Vaals van Duitsland. Hij gaat daar het eerste jaar doen van zijn master “European Governance” aan de universiteit van Konstanz. HIj is plan zijn master te voltooien aan de Universiteit van Utrecht (UU). Als trotse ouders waren wij getuige van deze leuke gebeurtenis in Amsterdam Buitenveldert.

VU Abel scherm studie 2

VU Abel 1 boek 2

Even een korte nazit!

VU abel bul volledig 2

……..en de bul!

Abel en zijn 21diner

Abel 21 Proost 2

Zaterdagavond had Abel dan eindelijk zijn “21diner”. Het 21diner is een traditie binnen studentenverenigingen en de daaraan gekoppelde disputen. Het moment dat een student 21 jaar wordt aangegrepen om de student in zijn ouderlijk huis te bezoeken. De studenten kennen elkaar van het studentenleven uit de stad, in dit geval Amsterdam. Door de studiegenoot thuis te bezoeken zien de medestudenten waar hun collegastudent is opgegroeid en ontmoeten zijn of haar ouders. De ouders op hun beurt verzorgen een diner voor het jaardispuut en dat was zaterdag het geval. De alerte volger van deze blog zal allang hebben opgemerkt dat Abel al bijna 22 is maar door zijn verblijf in Zweden was het er niet van gekomen.

Abel 21 zit 2

Tineke zorgde voor de haute cuisine en ondergetekende voor het facilitair management samen met Roy, Leuk om zijn studiegenoten te ontmoeten en nadat Abel was toegezongen hebben we het ons goed laten smaken onder het genot van een goed glas wijn. Zelf ook nog even een speechje gedaan. Al met al een zeer geslaagde avond tot in de kleine uurtjes en wie had kunnen verwachten dat we nog eind september ín de nacht buiten konden zitten. Het was een topavond!

 

Abel 21 toezingen 2

Eet je mee! in Heiloo, zeker een keer doen!

Eet je mee!

Gisteren voor het eerst gegeten met “Eet je mee!” uit Heiloo. Een spitskoolschotel en een mexicaanse schotel. Puur, vers gezond eten gemaakt door twee enthousiaste dames, Nina en Floor (zie Foto)  Voor €7,50 heb je een schotel. Het kost €2,50 om thuis te laten bezorgen en voor de ovenschalen betaal je statiegeld wat je weer terugkrijgt als je de schalen terugbrengt dan wel steeds weer verwisseld als je opnieuw bestelt. Mijn advies, zeker een keer proberen en dus doen. Kijk ook op www.eetjemeeheiloo.nl . Nina en Floor koken op ma,di en donderdag.

Edward Neering

Eet je mee foto 2

Met collega’s op stap!

AGA-IM Artis 2 001Aan het eind van de middag met de  Interim Manager collega’s van Adviesgroep Amsterdam naar Artis geweest als “teamuitje”. Collega Frank Wesseling, vrijwilliger bij Artis > geeft rondleidingen voor kinderen, heeft ons rondgeleid door de Amsterdamse dierentuin. Was er zelf als zeker 15 jaar niet meer geweest, prachtig geworden en ook leuk om eens een keer achter de schermen te kijken, achter de hokken van de beesten. Erg leuk, de zaak even geëvalueerd in Cafe Eik en Linde aan de Plantage Middenlaan.

 

Zondag 2 maart 2014 Halve Marathon van Parijs

Halve Marathon van Parijs 2 maart 2014

De groep die de afgelopen twee jaar de halve marathon van Madrid en van Berlijn heeft gelopen gaat op 2 maart 2014 de halve marathon van Parijs lopen. Let op zorg dat je je vanaf 15 oktober snel inschrijft. Hoe later je je inschrijft hoe meer je moet betalen zie http://www.semideparis.com/2013/us/comment_sinscrire.html. Het belooft een weer een mooie afwisselende loop te worden en weer een doel om naar toe te werken. We nemen afsheid van de kilo’s die er de afgelopen zomermaanden zijn aangekomen en zorgen voor wederom een goddelijk lichaam aan de start. Vliegen hoeft niet want de Thalys brengt ons in drie uur in de lichtstad.

Jan Ruijter, Harry van der Wal, Kees Klaver, Paul Neering, Kees Schelling en Edward Neering zijn van de partij. Wie volgt!?

De route op de afbeelding is van zondag 3 maart 2013