Het eerste achterachterkleinkind en het oudste familielid

NR 2013 Het jongste familielid

Op deze foto’s zijn  het eerste achterachterkleinkind (vanuit mijn vader en moeder geredeneerd)  te zien  en het  oudste familielid gerelateerd aan de Neeringen. Op bovenstaande foto zien wij Sofia Swager bij haar opa Rob Sonder, daarnaast haar trotse ouders Judith Sonder en haar man Raymond Swager. Tussen de hoofden zien we nog Robin Neering. Sofiia is van 28 september 2012, dus  ze is rond de negen maanden. Het jongste achterkleinkind is Amelie Fagel van Paul en Alisson Fagel, zij is geboren op 14 september 2012. Opa en Oma zijn Fred Fagel en Elma Fagel-Neering.

En Robin Neering is natuurlijk de zoon van Kees Neering en die is weer het oudste familielid. Kees is in november 81 jaar geworden. Kees zien we dansend met Irene voor het orgel van de Neeringreunie.

 

NR 2013 Kees met Irene voor het orgel

Bedankt!

SONY DSC

Veel reacties gehad om de familiedag. Frank Neering dankt iedereen voor de steun aan Kika. Samen met het bedrag van €80 euro van de organisatie is er al met al toch weer een leuk bedrag binnengehaald voor het goede doel. Begin november 2013 loopt Frank de Marathon van New York.

Ben nog op zoek naar de naam van de dochter van Judith Sonder. Ik wil een klein item maken het jongste en oudste familielid. Dus graag als reactie.

SONY DSC

Allen bedankt voor de komst, belanstelling, hortensia, de chocola en de gele roosjes en natuurlijk de mooie zwart wit foto van Moeder

André. Marja en Edward