Hoppa met de gewonnen KNVB beker!!!

AZ Edward met KNVB beker

Is ie mooi, of is ie niet mooi!  Goede marketing van Amstel Bier in Cafe Het Gulden Vlies in Alkmaar. Deze kan mooi in mijn fotoverzameling, Vorig jaar stond ik met beker van de Champions Leaque in het stadion van Real Madrid. Het verschil is dat ik voor de spaanse foto maar liefst 17 euro moest betalen en deze was gratis. Tevens ben ik geinterviewd door Het Noord Hollands dagblad. Het filmpje staat online > klik op de volgende link. >>>> http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article22507683.ece/AZ-fans-op-de-foto-met-KNVB-beker

DSCF3152

AZ Edward met KNVB beker 2

Bovenstaande foto is genomen door het Noord Hollands dagblad, zie ook filmpje

Toeters en bellen rondom Do en Cor

DO ID

Bovenstaande afbeelding is de ID kaart van Do Neering Prins. Is tevens het vergelijkingsmateriaal als je kijkt hoe nu bij een afdeling Burgerzaken van een gemeente huis een ID kaart wordt gemaakt (met vingerafdrukken (Biometrie))

Het document voldoet wel aan het principe “als het simpel is én het is goed, dan is het dubbel zo goed”. Let ook op het beroep “Moeder”, Jet Bussemaker zou hier van gruwen.

Op Onderstaande afbeelding het schaduwberoep van Vader Neering, Cor Neering. In de avonduren verkocht hij statenbijbels en Succesagenda’s. Dit dus naast zijn beroep als Brood- banketbakker.visitekaartje Pa Neering

Huwelijk Kees en Wil Neering op 28 oktober 1959

Huwelijk Wil en Kees Neering met broers

Dit is één van de huwelijksfoto’s van Kees en Wil Neering (Massing) op 28 oktober 1959. De enige die er niet op staat ben ikzelf. Naar verluid was ik  ondergebracht bij de buren. Dus de jongen op Schoot bij Vader Neering is Paul Neering. Gezien de kleding van André, Ruud en Frans kunnen we spreken van “De drie Musketiers” 😉

De familiefoto is genomen in de pastorie van de St.  Agneskerk te Amsterdam op de hoek Amstelveenseweg/Corn.Krusemanstraat.

Ton en Rob als misdienaars

Op bovenstaande foto zijn de twee misdienaars die voor Kees en Wil lopen, Ton en Rob Neering
 Huwelijk Kees en Wil portret vondelpark
Kees en Wil op de huwelijkskiek in het Vondelpark op 28 oktober 1959
Huwelijk Kees en Wil Tante Marie tante Bets enz 2
Onder al het geweld van de Neeringen is dit dan toch weer een “Prinsenfoto”. We zien hier Ome Henk van der Ende met tante Bets Prins (Beukenplein, Amsterdam Oost) en we zien Tante Marie Prins met Ome Jan Jordaan (altijd lol) . En we zien natuurlijk Nel Neering (waar is Piet?)  Naast Nel Neering staat mevrouw Pouw de moeder van Nel Pouw- Neering. Dus de oma van Christa, Charl en Marianne Neeirng.
Huwelijksfoto Kees en Wil 2
Tenslotte de foto met de bruidstaart. Cor Neering met Do Neering- Prins, Wil Neering- Massing, Kees Neering en moeder van Wil mevrouw Massing. Let ook even op de prachtige retrolamp achter Kees, maar dat terzijde.
huwelijk Kees en Wil felicitaties 2Felicitaties van Andre Neering, Ruud Neering, Elma Neering (met bril) , Carla Neering, Paul Neering (helemaal rechts onderaan, het kleine jongetje)  Op de achtergrond, Theo Neering (staand naast vader) , Vader en Moeder  Neering.

 

De dood of de Gladiolen- Freek de Jonge

Wielrennen WK

Ik ben nooit een fan van Michael Boogerd geweest. Ik ben totaal niet verbaasd over zijn bekentenis van dopinggebruik want ik heb al 30 jaar de aanname dat de top 30 van het een klassement van welke grote wedstrijd dan ook doping gebrukt. Ook nu dus! Alleen weten we blijkbaar de nieuwe trends niet, een goede journalistieke vraag die er altijd moet zijn. Wat zijn de nieuwe producten? Wat zit er in de pindakaas die op de bruine boterham wordt gesmeerd. Hoe dan ook de wielersport zal mij blijven boeien, met of zonder doping. Vind wel dat dit nieuwe realisme moet worden uitgestraald door journalisten op TV. Dus Exit Smeets en zeker Ducrot die een enorm pak boter op zijn hoofd heeft.  “het nieuwe wielrennen bestaat niet”, dat is mijn stelling. Succes met de verdere discussie.

Ooit bracht ik met Kees Schelling het wielerblad “Druppel” uit in 1986 en 1987. Als dit blad nog zou bestaan dan zou de muzikale Druppelaward worden uitgereikt aan Freek de Jonge voor zijn lied “De dood of de gladiolen” > Klik op de link > prachtig! > http://www.youtube.com/watch?v=pMSbonkVEb0

Edward Neering

De eerlijke bankwijzer

geld euro'sGraag stel ik jullie bij deze op de hoogte van de website Eerlijke Bankwijzer: www.eerlijkebankwijzer.nl. De Eerlijke Bankwijzer vergelijkt maatschappelijk beleid en de investerings- en financieringspraktijken van de grote banken in Nederland. Daarbij maakt de site het mogelijk om een protest-mail te versturen naar je bank, mocht je ontevreden zijn. Op die manier kunnen we als burger misstanden aanpakken en onze stem doen gelden.