7 april 2013 De halve marathon van Berlijn!

We gaan de halve marathon van Berlijn lopen op 7 april 2013. Me we bedoel ik de lopers die de halve marathon van Madrid hebben gelopen en toe zijn aan een nieuwe internationale uitdaging. De exacte namen worden nog bekendgemaakt zo ook alle supporters die ons zullen ondersteunnen richting de finish op “Unten den linden.
Aan Berlijn, daar kan Amsterdam nog een voorbeeld aannemen, een prachtige mooie halve marathon langs alles wat Berlijn de toerist heeft te bieden. Niet zoals in Amsterdam waar je na het mooie stuk door Zuid het industriegebied op de Spaklerweg/Van de Madeweg wordt opgejaagd om depressief over de Zeeburgerdijk in Oost te eindigen. Pas na de Amstel bij het Rhijnspoorplein wordt het weer een beetje aanvaardbaar met als hoogtepunt het stuk door het herfstachtige vondelpark. Amsterdam, zo’n mooie stad maar met een enorm belabberde route voor de halve marathon.

Berlijn toont zich in al haar pracht, unten den Linden, der Reichstag, De gedxe4chtniskirche, de muur, checkpoint Charlie… we komen er allemaal langs. Meer over deze nieuwe onderneming volgt later.