Madrid: De Dakentour

Vandaag de xa8dakentourxa8 gedaan in Madrid. Een wandeling door het centrum van Madrid met natuurlijk de onvermijdelijke groepsfoto. Geweldig uitzicht over de gehele stad van alle kanten. Een topwandeling en daarna een lunch in een typsich spaans restaurant, warm eten dus in de middag tegen een uur of vier. Veel visklanten vandaag! Vervolgens het nummer ophalen voor de halve marathon van morgen. De spanning stijgt en vanmiddag hebben de laatste lopers zich bij ons gevoegd. Paul Neering, Kees Schelling en Jan Ruijter zijn er in vol ornaat. Na het scoren van de nummers en een korte break met de broers Neering, Kees en Frouk en Marja aan de tapas gegaan met de laaste sterke verhalen. Morgen de dag van de waarheid. Morgen meer!

Madrid

We zijn in Madrid. Mooie ruim opgezette stad. Na een verkennende wandeling naar het Retiropark gegaan waar de start van de halve marathon as zondag is. De startplaats (salidas) en de finish (meta) bekeken en goedgekeurd. De tribunes staan al klaar voor as zondag. Opvallend is dat er geen enkele pers aanwezig was bij de aankomst van de witte keniaan, maar dat terzijde. Leuk om alle andere lopers en aanhang te zien in het retiropark. Heerlijk met zijn allen savonds Tapas gegeten in het centrum van Madrid buiten op een terras.
as. De temperatuur is 23 graden en in de avond een graad of 17. Een vrouw van de groep is van 200 euro beroofd in de metro maar dat is dat de enige smet tot nu toe. Vandaag de dakentocht. Daarna de nummers ophalen bij de organisatie en alcoholloos de dag verder door imv optimale voorbereiding van de loop morgen.