The road to Madrid: Blessureleed als sneeuw voor de zon opgelost

Nieuws
Andre Neering heeft een opvallende visie: hij spreekt niet over een richttijd, maar poneert wel de stelling: “wie er het langst over de 21 km doet, verricht de grootste prestatie”. Waarvan akte!
De tijden van de Diemer Cross (8.1 km) zijn een mooie aanwijzing voor de eindtijden in Madrid. Extrapoleren (mooi woord) wij de tijden van 8,1 naar 21 km plus 10 minuten extra) dan blijkt: Kees Klaver uit te komen op 1.51 + 10 = 2.01 uur; Kees Schelling op 1,39 + 10 = 1,49 uur en Paul op 1,36 + 10 = 1,46 uur. Voor Frouk (doe mee!) 2,22 uur.
Zondag 11 maart is de driekwart van Egmond voor de nieuwe prestaties van de conculega’s. Start om 9.30 uur vanaf parkeerplaats PWN naast restaurant ‘Anno Nu’. Advies: neem het strand met wind tegen en loop door rul zand om de spieren te harden. Bij duin op versnellen en bij de afdaling op adem komen.

Jan Ruijter is goed in vorm na zijn duurloop in Parijs naar de Bastille. Met Harry traint hij rondom de Sloterplas. Een nostalgische plek voor mooie duurtrainingen.
Henk Bruning is weer gestart met trainen en denkt nu iets voor Edward te finishen in 1.58.57 Hij heeft volgende week een trainingskamp in Amsterdam-Centrum: Verhuizen en 60 dozen op de fiets naar de opslag in Sloterdijk brengen.
Andre Neering gaat twee rondjes Ameland lopen en Arie van Os versterkt zijn dijen en knieën met een week skiën in Oostenrijk.Edward gaat toch ook de dakenloop doen als voorbereiding.

Volg ook de voorbereidingen en ontwikkelingen op www.neering.weblog.nl The road to Madrid of in beter Spaans: el camino a Madrid.

Henk Bruning