Foto Tristan van der Vlis #Alphen

Tristan van der Vlis 

Foto: Site RTL nieuws

Hoe is het mogelijk dat een jongen van 24 VIJF wapenvergunningen heeft. Vriend en Vijand waren het er vlak na de schietpartij  over eens dat een mitrallieur alleen bij het leger of in het criminele circuit kon voorkomen. Nu blijkt dat er blijkbaar mogelijk vergunningen  worden afgegeven in het particuliere circuit voor dit soort wapens.Indien dit het geval is dan moet dit tot op de bodem worden uitgezocht en als preventieve maatregel dienen al dit soort vergunningen voor dit soort wapens direct te worden ingetrokken. Ik weet het "De beste stuurlui staan aan wal" , maar toch!

Edward Neering

Meer info over dader : http://headlines.nos.nl/forum.php/list_message/163933?data[source]=rss#m163933&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Waarom Waarom 

Neef woont in dezeflde flat als Tristan the killer #Alphen

Politie Soms komen zaken in de familie erg dicht bij. Gisteren bleek mij via Faceboek dat Thijs Neering, kleinzoon van oom Anton en tante Stien en zoon van Cees en Emmy Neering, in dezelfde flat woont als Tristan the killer, de schutter die gisteren in Alphen aan de Rijn in winkelcentrum "de Ridderhof" 7 mensen doodde en een tiental mensen ernstig verwondde. Hij stond op het punt om bij de C1000 in de Ridderhof boodschappen te gaan doen maar er kwam (gelukkig) wat tussen. Thijs is met de schrik vrij gekomen maar is in feite door het oog van de naald gekropen.

Edward Neering