Rob Neering vandaag 65 jaar!

DSCF1502 
Rob Neering (links op de foto)  is vandaag 65 jaar geworden. Voor het eerst streek ik neer bij het NS Station Weidevenne in Purmerend. Een zoektocht was begonnen naar de Karpaten. 15 mensen sprak ik aan >> "nooit van gehoord" >> was het standaard antwoord. Eindelijk een dame met een hondje die wist dat hier om een europees gebergte ging en het dus wel in het Europadeel van de wijk moest liggen. Wat blijkt ik stond in het Afrika deel, de Zoeloestraat!!. U begrijpt het goed in de Weidevenne voel je jezelf als snel een globetrotter. Want voor je het weet zit je van Afrika in Azie en hup dan weer in Europa. Ja, het lijkt een beetje op RISK daar in Purmerend. Mijn broer dus 65 jaar, het gaat hard allemaal. Leuk om iedereen weer te zien op deze toch wel prachtige lentedag!

Edward NeeringDSCF1496
DSCF1523 
DSCF1506 
Op de bovenste foto: Rob Neering met Andrxc3xa9 Neering, 2e foto: Inge Neering (vrouw van Frank Neering) en Simone Neering (dochter Rob), 3e foto:  Vrienden van Rob oa Tom Mulder, en Paul Ruigrok en onder Elma Neering en Andrxc3xa9 Neering.

NB: Het was vandaag een onmogelijke opgave om Andrxc3xa9 goed op de kiek te krijgen.

Bo Bogaard kantelt richting AZ!

DSCF1477 
Bo Boogaard was mee naar AZ-PSV. AZ kreeg een lesje in effectiviteit en werd uitgecounterd. Brett Holman had een gigalast van zijn jetlag en miste diverse kansen voor open doel. AZ dus over de knie bij PSV. Bo Boogaard, Ajaxman in hart en nieren, was mee. Nee niet drie kwartier naar de Arena, Nee, geen Ajax publiek, Ja een prima ritje op de fiets naar het AFAS stadion, Ja snel naar binnen, Ja snel een biertje, Ja lekker dicht op het veld. Ja een heerlijke clubsfeer. Bo werd gegrepen dat was duidelijk te zien. Slecht voor Ajax dat PSV van AZ won en Ajax vandaag van Roda niet won door toedoen van ex AZxc3xa9r Mounir el Hamdoaui. In Alkmaar zijn wij blij dat wij hem niet meer hebben immers Mounir is geen teamspeler, maar dat terzijde. Bo wilde persxc3xa9 op de foto bij AZ-icoon Krysten Nygaard en u ziet het goed hij heeft een hele duidelijk AZ-sjaal om. De rode strepen op zijn Ajaxshirts zijn deze nacht al een beetje verbleekt. Het is duidelijk Bo kantelt richting AZ.

Edward Neering

Op de foto's is duidelijk ook Guus Hiddink te zien als speler van de Graafschap

DSCF1480 

Paul Neering loopt 1.42.02 halve marathon Schoorl

Paul Neering 2011 Egmond 

Details

Startnummer 7176
Naam Paul Neering
Woonplaats Haarlem
Afstand Halve marathon
Categorie M50
Totaal plaats 586 / 2484
Categorie plaats 45 / 224
Snelheid 12,407 km/uur
Bruto tijd 1:43:47
Netto tijd 1:42:02
Uw relatieve finishpositie in het totale deelnemersveld van de Halve marathon:
Foto Persoonlijke foto
Nog meer loopplezier, schrijf je dan nu in voor de volgende evenementen:
Runner's World Zandvoort Circuit Run zondag 27 maart 2011 www.rwcircuitrun.nl
Amsterdam Marathon zondag 16 oktober 2011 www.amsterdammarathon.nl

Als je kijkt naar zijn positie in het peleton van hardlopers dan heeft Paul Neering een bronzen plak gepakt tijdens de Schoorl Groet Schoorlloop in de prachtige Schoorlse duinen. Zelf kon ik de 10 km niet lopen omdat het aan het eind van de middag was en wij beiden naar Rob Neering gingen ivm zijn 65e verjaardag. Een prachtige prestatie van broer Paul. Vrouw in het gips dus weinig getraind en toch 1.42.02!!

Edward Neering