Abel en Roy zijn verhuisd naar 020!

DSCF1561 
Op de foto vlnr: Edward Neering, Paul Neering, Roy Poelstra, Lucas Neering en Abel Neering

Wat ga je doen als het de hele dag regent. Juist dan doe je gewoon een verhuizinkje. Abel en Roy zijn vandaag definitief verhuisd naar Amsterdam. Om 9 uur was de boedel snel in de vrachtwagen en konden we als een speer naar 020. Verassende extra hulp kwam van Lucas Neering die als een ervaren verhuizer stevig heeft meegeholpen. Alles meegenomen behalve de stembiljetten voor de verkiezingen as woensdag!!

Daarna samen met Paul naar het AZ-stadion voor de thriller tegen FC Twente. Geweldige 1e helft en een dramatische tweede helft met een staking wegens spreekkoren. Maar wel een spectaculair slot met het winnende doelpunt in de laatste minuut van Eric Falkenburg. Geweldige pot!

Edward Neering

DSCF1532 

Huwelijk 2005

Huwelijksfoto Ambtenaar feliciteert ons 
Momenteel doe ik een opdracht voor stadsdeel Oost. Ik ben daar interim manager Burgerzaken. Paspoorten, ID-bewijzen, Rijbewijzen, aangiften geboorte, ondertrouw, bevolkingsregister en huwelijken zijn nu dagelijkse kost geworden. Een bijzondere wereld waarin je leert dat het een echt vak is om daar te werken. Het doet moet mij natuurlijk terugdenken aan ons eigen huwelijk dik 5 jaar gelden in de kapel aan Egmond aan de Hoef. Hoe het daar geregeld was en hoe daar het trouwproces zich heeft voltrokken. In het het gewaad (voor de goede orde > dit is een burgerlijk huwelijk)  op de foto de huwelijksambtenaar van de gemeente Bergen, Betty Bracht, die ons in de echt heeft verbonden. Pikant detail die dag was dat de hele happening een kwartier later begon omdat ik de ringen was vergeten en die door mijn broer Paul in Heiloo moesten worden opgehaald!! 😉

Edward Neering

DSC_0019 
 
Ringen vergeten!! Paul Neering haalt de ringen op Heiloo, de zaal zit vol en Tineke en Edward wachten buiten bij de kapel aan Egmond aan de Hoef.

Foto: Bert Trompetter

Ikeastress!

Ikea Abel De jongens gaan volgende week op kamers! Ze hebben een woning samen met twee andere studenten aan de Adm. de Ruijterweg gehuurd. Zeg maar op de hoek met de Haarlemmerweg dus vlakbij Sloterdijk. Gisteren naar Ikea in Haarlem geweest. Ik kan niet tegen Ikea en dat bleek nu ook weer, maar uiteindelijk toch weer overleefd. En Ja hoor, in alle meuk die we hebben gekocht blijkt er toch xc3xa9xc3xa9n lattenbodem te veel te zitten en beddwarsbalk te weinig! Echt vertrouwd Ikea, ook al ligt de schuld bij ons ;-)> Er is echter xc3xa9xc3xa9n troost bij een dergelijk Ikeabezoek en dat zijn de zweedse gehaktballetjes!

Edward Neering

Ikea abel magazijn 
Ikea logo 
Foto's: Edward Neering met Blackberry
Op foto: Abel Neering wachtend in IKEA-magazijn

Ayman Bel Assal is als manager van de toekomst geslaagd!!

Ayman diploma 2 
 
Ayman is geslaagd. Hij hield afgelopen dinsdag een gloedvolle powerpointpresentatie voor alle leerlingen, alle coaches en een aantal ouders. Ook de vader van Ayman was er!. Ayman hield zijn gehoor voor dat hij 7 interviews met managers heeft gehouden en dat hij geleerd heeft dat manager zijn niet alleen de baas zijn is, dat er diverse soorten managers zijn qua functie en qua eigenschappen, dat managen het organiseren van deskundigheden om je heen is, dat managen vooral is "goed met mensen kunnen omgaan". Uiteindelijk kwam Ayman toch nog met een opmerkelijke slotopmerking op een vraag uit het publiek. "Wat voor soort manager wil jij graag zijn Ayman?" vroeg iemand uit het publiek: Ayman antwoordde lachend "Pitbullmanager!!!"

Edward Neering

Ayman Diploma 

1955-2008 Frans Neering

Frans Neering schilderij 

Vandaag is het op de kop af drie jaar geleden  dat onze broer Frans (52) is overleden. Dit schilderij is gemaakt door Marja Keijzer, vrouw van Andrxc3xa9 Neering. Vandaag is ook mijn dochter Eva jarig en ook de twee zoons van Frans zijn jarig, Roy en Jordy. Van harte gefeliciteerd  Jolanda en de jongens!

Edward Neering