Jaarverslag Stichting Herstelling

Nyenrode_016 Het enige wat ik nog doe voor Herstelling is elk weekend reclame maken voor de stichting in mijn loopshirt ontvangen bij het afscheid.

Het jaarverslag 2008 is uit. Mijn laatste jaar als directeur daar. Een mooi geillustreerd verslag met een prikkelend statement over gesubsidieeerde arbeid.

Als je het wilt ontvangen stuur je naam en adres naar info@herstelling.nl  en je ontvangt het per omgaande thuis in de brievenbus.

Je kunt het ook digitaal bekijken door te klikken op en te klikken op jaarverslag 2008.  http://www.herstelling.nl/algemeen/publicaties/default.htm

Edward Neering

Nyenrode

Nyenrode_011 Was vandaag op een seminair in Nyenrode. Samen met een aantal klassen van de MBA-opleiding waren abonnees van Binnenlands Bestuur  uitgenodigd het seminair ‘Innovatie in het publieke domein" bij te wonen. Presentaties van Beright, de Kafkabrigade en over de kultuuromslag bij het UWV vormden de aftrap en innovatieve voorstellen om de 24 uurszorg bij de politiezorg te verbeteren vormden het einde. Een leuke leerzame dag op een toplocatie in Breukelen!

Foto"s: Edward Neering

Nyenrode_014