Maalwaterrun 2008

Maalwaterrun_2008_001 Vandaag samen met Paul Neering, Mark Slaman en Bo Bogaard de Maalwaterrun gelopen in Heiloo. Een run van 10 km die voor het eerst werd georganiseerd. Qua organisatie is er nog een hoop te verbeteren door het PCC maar dat even terzijde. Mark Slaman eindigde in 45 minuten en 31 sec., Paul Neering in 46 minuten en 45 sec, Bo Bogaard in 53minuten en 50 seconden en ondergetekende in 56 minuten en 23 seconden (een heuse PR). Heerlijk regenachtig weer wat voor lopers perfect is. De loop was 4 rondjes langs het maalwater bij Heiloo. Jammer dat de route niet per km stond aangegeven. Met daarna een biertje, soepje met stengel en broodje hamburger bij ons thuis blijkt het leven toch weer heerlijk simpel te zijn om van te kunnen genieten. Vooe Paul Neering was deze loop tevens de test of hij zou gaan voor de marathon van Amsterdam. De blessure aan de knie is alleen maar erger geworden dus de marathon zit er niet in. Paul gaat zich volledig focussen op de Tom Wellerloop van 2 november.

Edward Neering

Uitslagen zijn genomen van de website van AV Trias >> link >> www.avtrias.nl/maalwaterrun << >> uitslagen 10 km

Op de foto: v.l.n.r. ogt. Mark Slaman en Paul Neering

Diemerdam

Bezoekerscentrum_diemerdam_stadsh_2 Vandaag is de maquette te zien op de Zeehoeve van oa de nieuwe horecalocatie die er gaat komen op Fort Diemerdam. Bijgaand een foto van het infocentrum. Verder zal het fort weer in oude glorie worden hersteld door de stichting Herstelling. Kringwetboededrij de Zeehoev is gevestigd aan de Overdeiemerweg 41 te Diemen (achter de Maxis en Nuoncentrale)

Fort Diemerdam is in eigendom van Stadsherstel Amsterdam en de fortwachterswoning wordt verhuurd aan de Stichting Herstelling.

Edward Neering