Van Basten wil waken voor euforie

Marco_van_basten1600277s120x120

Op de weblog kan nog steeds de voorspelling worden doorgegeven voor Nederland- Frankrijk. Ton Neering overweegt  "een servies met een foutje" in de prijzenpot te doen. Je kunt meedoen door onderaan dit bericht te klikken op "reageer" en je naam en de voorspelling achter te laten. 16 juni is de uitslag.

Bron: NU.nl

LAUSANNE – Bondscoach Marco van Basten ziet Nederland na de sensationele winst op Italixc3xab nog niet als de te kloppen ploeg op het Europees kampioenschap.

"Om favoriet te zijn moet je echt meer dan xc3xa9xc3xa9n goede wedstrijd spelen," zo zei hij woensdag in het Olympisch museum van Lausanne.

Het leek Van Basten ook verstandig de euforie in aanloop naar de wedstrijd tegen Frankrijk enigszins te temperen. "We zijn er nog lang niet. Aan de andere kant moeten we ook niet te veel gaan relativeren. Het positieve dat de wedstrijd tegen Italixc3xab heeft opgeleverd wil ik graag meenemen naar Frankrijk."

Oranje speelt vrijdag in Bern zijn tweede wedstrijd van het EK.

ZIE OOK:

De NU.nl EK-special

loesje en de Gladiatoren

Loesje_en_hooligansdailyimage

Raad de uitslag van Nederland tegen Frankrijk. Reageer op de laatste twee berichten en win de Neering-surpirseprijs! Prijs wordt geloot onder de deelnemers met de goede uitslag. Uitslagen tellen enkel als er via de weblog is gereageerd bij "reageer" onder de diverse berichten. Uislag wordt maandag 16 juni bekend gemaakt.