Herstelling Horeca schittert!

Edward_afscheid_dwihelena_en_els Zoals in het vorige bericht reeds vermeld verzorgde Herstelling Horeca de catering. Altijd met een glimlach. Op de foto Els Verkaik en Helena Hehanussa. Mijn dank gaat uit naar hen en ook naar Cor van Doorn, Ingrid Hoogenbirk, Jamila el Kaychouchi en Dorothy Duivenvoorde en de andere medewerkers/deelnemers van Horeca Herstelling.

Foto: Alexander Senger / Senger Communicatie

afscheidsreceptie DWI /Gemeentie Amsterdam

Edward_afscheid_dwi34wim_schreuders

Edward_afscheid_dwi9_yvonne_b_en_wi

Gisteren afscheid genomen bij de Dienst Werk & Inkomen en dus bij de gemeente Amsterdam. Ik treed in dienst bij de Stichting Herstelling. Overladen met kado’s en vele heerlijke flessen wijn. De medewerkers van Herstelling werkzaam bij DWI zongen het lied "Amsterdam" van Jaques Brel maar dan in de versie van Acda en de Munnick/de Dijk. Geweldig dit nu ontdekte a-cappela koor!! Herstelling Horeca verzorgde uiteraard de catering en alles was qua hapjes en drankjes tot in de puntjes verzorgd.

Op de eerste foto spreekt Wim Schreuders, algemeen directeur DWI, mij toe en prees uiteraard mijn goddelijke lichaam (van 97 naar 82 kg), de bruggen die ik heb geslagen maar aan de andere kant was volgens hem mijn "eigenwijsheid" niet altijd een prxc3xa9. "Zonder wrijving geen glans" was daarop mijn antwoord.  immers op een roze wolk gaan zitten rond de directie is zowel directie als management > dus de organisatie niet gebaat. Op de foto daaronder in gespek met Yvonne Berkhouwer (bedrijfsarts Reaned) en Wim Hooyman (oud-controller van Maatwerk Amsterdam).

Ik in mijn eigen afscheidsspeech heb ik een lans trachten te breken voor een goede balans tussen inkoop van re-integratietrajecten en re-integratie in eigen beheer van de gemeente Amsterdam en dat ik altijd trots ben geweest om voor de publieke zaak te werken. Gezien de reacties die ik heb gekregen is het denk ik ook wel goed overgekomen. Indien je geinteresseerd bent in de afscheidspeech > mial me dan > dan stuur ik ‘m toe > mailadres neer.groot@quicknet.nl.

Wil je meer foto’s zien van de afscheidsreceptie klik dan op de diaserie die Philip Bodenstaff op de Maatwerk hyves site heeft gezet >> klik op de onderstaande link

http://maatwerk-amsterdam.hyves.nl/

Foto’s: Alexander Senger / Senger communicatie