Frans en Theo Neering

Huwelijk_et_familie_neering_4  Deze week ontvingen we de bedankkaart van Jolanda, Roy en Jordi voor de belangstelling bij het overlijden van Frans. Op de kaart stond:

"Als er een volgend leven is … heeft hij vast al nieuwe vrienden gemaakt, en een nieuw klusje gevonden"

"Zonder Frans is alles anders"

Jolanda, Roy en Jordi

Met deze familiefoto, genomen op 21 mei 2005 bij het huwelijk van Tineke en Edward een herinnering aan Frans en natuurlijk ook Theo Neering, onze andere broer die vorig jaar augustus overleed.  Op de foto ontbreekt alleen Kees Neering die s’avonds niet op het feest aanwezig was. Boven van links naar rechts: Andrxc3xa9 Neering, Theo Neering, Frans Neering, Ruud Neering In het midden: Carla Neering, Paul Neering en Elma Neering. Onderste rij: Ton Neering (rode broek), Edward Neering, Nel Neering en Jopie Neering > Allen broers en Zusters. Genomen in "de Koekenbier" te Alkmaar.

Stijn Schaars komt terug!

Stijn_schaars_2 Goed nieuws van het AZ-front. Stijn Schaars heeft meegevoetbald bij Jong AZ tegen Jong Vitesse. AZ won met 1-0 en Stijn Schaars speelde de gehele eerste helft. Schaars speelde proleemloos en zijn enkel hield stand. Na het belabberde seizoen snakt AZ naar de come-back van Schaars. De aanvoerde wordt node gemist. Morgen kan AZ het trauma van vorig jaar verwerken door met 3-2 van Excelsior te winnen.