Koeman’s muur!

Ronaldkoeman_1 Koeman past Israelstrategie toe!!

Bron: www.nu.nl

VALENCIA – Op verzoek van trainer Ronald Koeman wordt een muur gebouwd om het trainingscomplex van voetbalclub Valencia. Dat melden Spaanse media zaterdag.

Koeman wil meer privacy voor hem en zijn spelers tijdens de oefensessies.

"Het lijkt wel of ik elke dag iets verkeerds doe", werd Koeman geciteerd. "Als ik uit mijn auto stap of de kleedkamer uitkom, staan er meteen acht camera’s voor mijn neus. Ze komen nog net niet de kleedkamer binnen."

Rust

Valencia presteert slecht en trainer en spelers liggen onder vuur. De muur moet voor wat meeer rust rond het team zorgen.

splitsing Dienst Werk & Inkomen en Stichting Herstelling

Newyorkm26mworld2_3 Voor wie mij mailt privxc3xa9, er komt geen reactie want mijn computer is stuk. Mail wordt dus niet gelezen.

Afgelopen twee weken waren afwisselend. Na de succesvolle nieuwjaarsreceptie van Herstelling deze week die van de Dienst Werk & Inkomen, anders maar prima georganiseerd.Ook voor mij de overgang van de ene directeur naar de algemeen directeur. Herstelling valt vanaf nu onder Wim Schreuders. Deze week is ook de beslissing gevallen (accoord OR) dat de relatie tussen de Dienst Werk & Inkomen en de Stichting Herstelling definitief wordt gewijzigd. De taken en verantwoordelijkheden worden uitgesplitst. DWI wordt volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van de re-integratietrajecten en de stichting Herstelling wordt de opdrachtgever aan de DWI voor deze trajecten. De stichting Herstelling blijft verantwoordelijk voor de acquisitie van oprachten bij de Forteigenaren van de Stelling van Amsterdam en ander cultureel erfgoed. Daarnaast de monitoring en het relatiebeheer met de partners uit het cultureel erfgoed en partners zoals DWI-Amsterdam. Ook doet de stichting Herstelling alle contacten met de media om het sterke beeldmerk van de stichting uit te dragen. Financieel gaat zij haar eigen broek ophalen door middel van fondswerving. Tenslotte voert de stichting uiteraard haar internationale activiteiten uit in Suriname. Contacten met andere landen zullen worden gelegd. Dit voorjaar gaat er een verkennende delegatie naar Hongarije. Focus zal worden

Wr komt binnen de Dienst Werk & Inkomen Amsterdam een aparte directeur Werkbedrijf Herstelling. De vacature wordt deze week gezet. Voor de stichting Herstelling komt er ook een aparte directeur.

Indien aan een aantal randvoorwaarden is voldaan zal ik zelf uit dienst treden bij de dienst Werk & Inkomen en als directeur Herstelling als directeur in dienst treden bij de stichting Herstelling.

Edward Neering