Oliebollenloop

Paul_marathon

Op bovenstaande foto van Paul Neering spuit het vuur uit zijn ogen, letterlijk en figuurlijk. de 41e Oliebollenloop is in aantocht en Paul daagt een ieder uit om deel te nemen aan dit evenement in  de Amsterdamse Waterleidingduinen. Zelf overweeg ik de loop van 5 km als bewijs dat ik op de weg terug ben. Zie verdere info hieronder

De 41e Oliebollenloop

kaart in Google Earth

Op zaterdag 29 december wordt de jaarlijkse Oliebollenloop georganiseerd. De trimloop, met afstanden van 5, 10 en 20.8 km, wordt gelopen over unieke routes door de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De start is nabij de ingang "Oase" aan de Vogelenzangseweg in Aerdenhout.

  • Inschrijven is mogelijk op de dag zelf, vanaf 10.30 uur. Er is gxc3xa9xc3xa9n voorinschrijving.
Afstanden:
5 km start om 12.05 uur Het inschrijfgeld xe2x82xac 4,00.
10 km start om 12.00 uur Het inschrijfgeld xe2x82xac 5,00.
20.8 km start om 12.00 uur Het inschrijfgeld xe2x82xac 5,00.

Voor meer informatie:
Rob Visser: tel. 023 xe2x80″ 5326300
email email

Edward Neering

Verwende kereltjes

Az_shirtfoto 

De wedstrijd Feyenoord – AZ werd afgelast door de burgemeester van Rotterdam ivm geen gegarandeerde politieinzet. Iedere werknemer mag natuurlijk strijden voor zijn/haar eigen arbeidsvoorwaarden. Wat mij betreft daar geen discussie over. De Wedstrijden van AZ echter worden nooit gelardeerd met geweld.  Altijd een vaste club mensen die met een bus of tien naar de uitwedstrijden gaan. Kortom waar hebben we het over? Maar goed, geen wedstrijd, soit!!

Waarom ik hier nu over schrijf is de reactie die ik net op de radio hoor van Henk Kessler, directeur van de KNVB die de politiemannen die actie voeren "verwende kereltjes"noemt. De bonden zijn woedend en eisen excuses en wat mij betreft terrecht. De arrogantie die de KNVB hiermee ten toon spreidt is giga. Vandaag draag ik derhalve Kessler voor voor de Henk Spaan award die met Harry Vermeegen in de jaren tachtig het programma "Tussen start en finish"maakte en  altijd einidigde met de kreet over arrogante personen >> "Vuilnisman mag deze zak ook mee!!"

Edward Neering