Certificaatuitreiking bij SAO Paramaribo

Suriname_2007_edward_reikt_certificaat_u Op de foto hiernaast reik ik aan Edward Pollard zijn certificaat uit die hij heeft gehaald na het goed volbrengen van de communicatietraining van Ton Kolsteren. Deze training is aangeboden aan het SAO door de Stichting Herstelling.

Suriname_2007_simon_deelt_certificaat_ui Simon Hoogendoorn reikt het certificaat uit aan xc3xa9xc3xa9n van de deelnemers van de curus MIG/TIG lassen. Ook deze cursus is aangeboden door de St. Herstelling aan het SAO.

Kado’s als dank van het SAO

Suriname_2007_edward_ontvangt_kado_sao_p_3 Afbeelding_005

Suriname_2007_ton_krijgt_kado_saja Tijdens het afscheidsetentje met het SAO ontvingen ondergetekende, Simon Hoogendoorn (docent Lascursus) en Ton Kolsteren (communicatietrainer) een kado in de vorm van een klok op een houten blok in de vorm van Suriname. De klok staat in het land van re-integratie voor "Op tijd komen" en in het kader van onze samenwerking "De klokken weer  gelijk zetten". Het kado aan Simon wordt uitgereikt aan Stuart, aan Ton door Saja en aan Edward door de directeur van de SAO de heer Eroll Pinas.