Groepsfoto lopers DKB-loop 2007

Klik voor groot formaat

Deze foto is voor de DKBloop 2007 genomen. De lopers die met de armen overelkaar staan zijn de uiteindelijke winnaar en de loper van de halve marathon. Een zelfverzekerde attitude, zie weten welk reslutaat ze gaan halen. De vier vooraan zitten alsof ze op de kiek gaan van een voetbalfoto, dan weet je van tevoren > dit wordt drie keer niks. Kees Schelling start met een gezicht van "dat regel ik even" Mijn alertheid zag dat deze gemeenteambtenaar uit Diemen in een shirt startte  van "Iamamsterdam" het shirt voor de gemeenteambtenaren uit Amsterdam. Fout gezicht, Fout shirt!, althans voor hem. Op deze foto zit Mark Slaman wel erg hoog boven de groep, nu al duidelijk dat hij tijdens de race deviant gedrag gaat vertonen. En Ja, Paul Neering dan. Ik moet denken aan Hilbert van der Duim die met een regenboogtrui het ijs op ging en stuikelde over vogelpoep. Om met een gele trui te starten is vragen om problemen. En Jan Jacobese kijkt hier duidelijk weg van de werkelijkheid en is dus niet bij de les. Zo zie je maar weer dan een foto vooraf de uitslag reeds voorspelt!!

Voor meer foto’s gemaakt door Marja, klik op onderstaande link, zie ook de items op deze blog eerder gepubliceerd.

http://www.mijnalbum.nl/Album=HGULYJN4

Edward Neering

Held

Dkbloop_2007_2007_kees_klaver_1 De uitslag van de DKB loop heeft u reeds op deze blog kunnen vernemen. Nu graag aandacht voor de rode lataarndrager. Zijn naam Kees Klaver, beroep: Grafisch ondernemer en woonachtig te B. Niet 17 km  maar liefst 23 kilometer heeft deze coming man binnen de atletieksport afgelegd. Uitgeblust, zou je zeggen, moet ie de streep bereikt hebben. Op bijgaande foto, na de loop genomen, spat het vuur nog uit zijn ogen. Chapeau Kees!

DKB wandeltocht 2007

Het is inmiddels begin november 2007. De afgelopen 5 weken heeft het nauwelijks hard gewaaid. Een belangrijke randvoorwaarde voor de herfst om op zijn mooist te zijn. Vanmorgen waarschjnlijk de mooiste herfstwanderling uit mijn leven gemaakt door de duinen bij Duin en Kruidberg (Santpoort Noord) over oa het Wezepad. De Bladertooi op bomen en struiken was in heldere herfstkleuren een ware schoonheid. Windstil en een perfecte wandeltemperatuur deden de rest. Dat ik niet overdrijf kun je zien op onderstaande foto’s

Dkbloop_2007_duinen_1

Dkbloop_2007_duinene 

Dkbloop_2007_herfst_duinen

DKBloop 2007

Dkbloop_stefan_dbner_5 Stefan Dxc3xb6bner is de trotse winnaar geworden van de Duin en Kruidbergloop 2007. Hij eindiin een een tijd van 1.18.38. Tweede werd Kees Schelling (Overigens op de eerste plaats verwacht) in 1.19 uur 19econden en derde werd Tom Weller greep de bronzen plak (virtueel) in 1.19. 47 seconden.

Onderweg leek de winnaar Mark Slaman te worden die de wedstrijdleding in een recordtijd tegenmoet kwam, Edoch hij bleek, net als vorig jaar overigens, een kortere weg te hebben genomen. Ook de uiteindelijke winnaar Stefan Dxc3xb6bner was de weg kwijt en kwam zijn concurenten weer tegen op de terugweg naar de goede weg om  hen vervolens op sleeptouw te neme. zonder deze "verdwaling"had er nog een betere tijd ingezeten. De organisatie van de DKBloop is er op aangesproken om volgend jaar de route beter uit te zetten in dit schitterend stukje duingebied.