Paul Neering en Kees Schelling binnen de 4 uur!!

Het is gebeurd! Paul Neering, Kees Schelling en Tom Weller hebben de de marathon van Amsterdam uitgelopen. Hulde aan Kees Schelling die in in de prachtige tijd van 3 uur 46 minuten over de meet kwam en Hulde aaan Paul Neering die 2 minuten later de finish passeerde. De tijd van Tom Weller ligt nog even in het ongewisse. Zijn horloge stopte tijdens de marathon, waarschijnlijk een tijd rond de 4 uur. Tot 25 kilometer liepen ze met zijn driexc3xabn. Vanaf dat moment moet Tom langzaam lossen. Hij hing volgens Paul nog wel een hele tijd aan het elastiek maar vedween langzaam uit zicht. Tot kilometer 39 liepen Kees en Paul gezamelijk op maar de pijp van Paul was leeg en moest Kees laten gaan. Alle drie van achter mijn toetsenbord mijn complimenten, Chapeau, Chapeau en Chapeau!!!

Uitstekend restaurantje

Je bent aan het bewegen dus je komt nog eens ergens. Ik fietste gisteren van Driehuis naar Haarlem. Nadat ik de afslag naar het "Kopje van Bloemendaal" had getrotseerd kwam ik bij het oude pannenkoekhuis (toen nog zonder "n"). Ik afgestapt en naar binnen. Nu is het een restaurantje geworden. Een overheerlijke pompomsoep gegeten, een homemade tosti + de kaart bekeken en uitgebreid met de eigenaar gesproken. Ik kan nu wel een heel verhaal gaan ophangen dan doe ik niet >> Ga binnenkort een naar restuarantje  "De kidshen & Cxc3xb3". Het ligt aan de Mollaan 2 (de weg met de afslag naar "het kopje")  Laat je verrassen, je kunt er ook vanuit wandelen. Echt heel leuk en apart.

Kijk op www.kidshen.nl

Crematie

Gisterochtend was ik op begraafplaats Westerveld Driehuis. Mijn collega Tony was afgelopen week plotsklaps uit het leven gerukt (hartstilstand in Metro). Een ongevaarlijke chameur en innemend mens, ja dat was Tony en zeer deskundig op ICT gebied. Het was een opmerkelijke gebeurtenis. Tony had mij wel eens in de kroeg toevertrouwd absoluut niet meer geleovig te zijn. Zij dochters lieten echter een heuse katholieke mis opdragen in Nederlands/Italiaans. Zelf zou ik uit mijn kist gekomen zijn om dat nog even recht te zetten. Hoe dan ook, het is een chlche, het werpt je weer even terug hoe je er zelf voor staat. Gisteren derhalve gefietst van Alkmaar naar Driehuis, goed bezig dus…..

marathon Amsterdam

Vandaag de Marathon van Amsterdam> Paul Neering, Tom Weller en Kees Schelling nemen namens onze vrienden/kenissenkring deel. (bij dit soort afstanden laat ik me graag vertegenwoordigen!!) Hiermee komen we goed voor de dag, dacht ik zo. Het adagium van de Jan van de Grondgroep zal opgeld doen "het is geen kwestie van winnen, Het is geen kwestie van winnen……..Maar verliezen kan ik niet. Op basis van Trainingsarbeid wordt Schelling ingeschat op een tijd rond de 3. uur en 30 minuten en Paul en Tom zullen tegen de 4 uur grens stirijden. Zij vetrekken op een schema van 3 uur 59 minuten en 58 seconden . De werkelijke uitslag op deze blog hedenavond. Gisteravond. zoon van Paul was jarig. gezamelijk een spagettimaaltijd met zijn allen genuttigd. Geeft toch een maratonband, alsof je vandaag toch een eindje meeloopt.