Ardennen

Even rust aan het front geweest op deze blog. Reden is dat ik met alle medewerkers van Herstelling/Dienst Werk & Inkomen naar de Ardennen ben getogen. Een prachtige camping in Bure was het toneel aan het pitoreske riviertje L’Homme. Donderdag aangekomen en na biertje, eten en feestje in het mandje beland in de stacaravan die ik deelde met de directeur van Herstelling Gooi- en Vechtstreek.

Gisteren een bezoek gebracht aan het Fort Fermont in Noord-Frankrijk. Een indrukwekkend 20 e eeuws Fort gebouw rond 1930. Volledig weggemoffeld onder het maaiveld en een onderdeel van de Maginotlinie die de Duitsers bij de eerste de beste aanval in die hoek van Frankrijk moest tegenhouden. Begin jaren veertig was het zover en was er strijd om het fort. Hoe dit allemaal precies is afgelopen vertel ik eens later op deze blog als ik het aangeschafte boekje over Fort Fermont heb gelezen.

Gisteravond opnieuw een prima gezellig samenzijn en hedenochtend retour Holland. We waren er met tegen de 50 mensen inclusief de collega’s van Hertstelling Den Helder en Gooi- en Vechtstreek. Het blijkt maar weer eens dat een dergelijke ontspannende bijeenkomst zonder veel "Werkpoehah"veel meer oplevert in corpsgevoel dan 10 manangementdagen bij elkaar. Managementtechnisch gezien>> Veel meer resultaat voor veel minder geld. Waarvan acte!