jong oranje wint EK

Soms realiseer je je niet wat een kampioenschap betekent. In 1970 won Feyenoord de Europa cup 1. In 1971.1972 en 1973 won Ajax deze. De verloren WK’s van 1974 en 1978. In 1987 won PSV de EC 1. In 1989 won Ajax de EC 2 en in 1995 won Ajax de champions League. In 1993 en 2002 wonnen resp. Ajac en Feyenoord de UEFAcup. En tenslotte de absolute euforie in 1988 dat Nederland Europees kampioen werd. In dit rijtje pas moeiteloos dat Jong Oranje in 2006 en 2007 Europees kampioen werd, Het voelt dat het een beetje gewoon is maar rationeel weteb we dat het bijzonder is. Eigenlijk is voetballend Europa zwanger van Oranje. Er komt nog veel meer. Het is een kwestie van logisch nadenken. Immers Jong oranje wordt vanzelf volwaassen. Blij voor de AZxc3xa9rs Ryan Donk, Julien Jenner, Boy Waterman en Haris Medujahin dat ze alsnog een prijs winnen dit seizoen.

Massage

Vers van de pers. Vandaag komt mijn partner thuis met een draagbaar shiatsu massage kussen, gekocht bij de kjkshop in Alkmaar. Imiddels heb ik er twee keer in gezeten en ik moet zeggen het effect van de massagstoel is een stevige effectieve massage. Alles gaat volledig electrisch. Ik zal het een paar dagen volhouden en melden wat het uiteindelijke effect is. De stoel masseert de onderrug tot en met de bovenrug. Zelf ben ik gediplemeerd haptisch masseur (geen grap) > dus ik heb er een beetje verstand van.

Tourartiest 2007

Binnenkort gaat de grootste apotheek ter wereld weer van start in Frankrijk. De pillen, epo en anabolen rijden weer een twintigtal etappes in het soms vlakke soms bergachtige Frankrijk. Aangezien iedereen slikt, spuit  en traint is er toch weer een gelijkwaardige strijd.

Ieder jaar wordt dit geweldige spektakel op de radio begeleid door Radio Tour de France. Dit jaar kunnen de luisteraars zelf de tourartiest kiezen van de desbetreffende wedstrijdweek.

Klik op onderstaande link en doe mee.

http://www.nos.nl/nosstudiosport/voorpagina/tourartiest.html

Ik zelf koos voor Acda & de Munnik, The Police en Sympathie for the devil van de Stones.

Toch nog seizoenskaarten AZ

Vorig jaar kregen we op de valreep seizoenkaarten voor xc3xa9xc3xa9n jaar in de uiterste hoek van de eretribune (  vak A>naast gele vak rectsonderin), precies op de achterlijn (konden zo functioneren als ijzeren rinus). AZ maakt van deze plaatsen dit seizoens "businessseats" dus we konden vertrekken. (was reeds medegedeeld bij de verkoop, dus geen hard feelings). Maar zoals zo vaak heeft elk nadeel zijn voordeel . Zag het er eerst naar uit dat we geen seizoenskaarten zouden krijgen, deze week kregen we de officiele bevestiging dat we in vak P zijn geplaatst voor het nieuwe seizoen. Vak P is het linkse (rookvrije) paarse vak naast vak Q op de middenlijn. Nu ben ik zelf kippig met bril op dus dat komt fantastisch uit. We hebben dus wereldplaatsen bij een wereldclub!

http://home.planet.nl/~wout0439/pictures/AZ-stadion-groot.jpg

Just because

Ik werd gemaild door een lezer van de weblog over de CD van Joe Jackson "Two Rainy nights". Bijgaand (klik op de afbeelding) de hoes van deze. CD. Het is een liveconcert opgenomen in Seatle en te zien op de DVD ‘Joe Jackson 25th anniversary". Het is een samenvatting van de gigs na de lancering van "Night and Day 2". Onderstaand nummer xc3xa9xc3xa9n van Jacksons nummers over de paranoia van mensen "om iets te overkomen", een thema die een veel van zijn nummers is terug te vinden.

Just Because…

Can’t drink the water
Can’t breathe the air
Can’t hide down in the sewer
‘Cause there’s crocodiles down there

My hovel needs a barricade
My pants need an alarm
Need some non-alcoholic whiskey
And some Giuliani charm

Just because you’re paranoid
Don’t mean they’re not out to get ya

Don’t look at me on the subway
And I won’t look at you
Don’t touch me with your greasy gloves
And syphilitic flu

Brain cancer causes cell phones
Brain damage causes drugs
I’m staying off the streets ‘cause
Gangwar causes thugs

Just because you’re paranoid
Don’t mean they’re not out to get ya

Back to Night And Day 2 lyrics