Smarlappenkoor

Vandaag met Roy  naar het 12,5 jarig bestaan van Parlan (pleegzorginstelling) geweest. De locatie was in het noordelijkste puntje van Heerhugowaard. Blijkt toch een dik uur fietsen te zijn terwijl we op een half uur hadden gerekend. Past uitstekend in mijn voorbereiding op de D2D-loop. Deelgenomen aan een smartlappenkoor. Van Manuela van Jaques Herb, de vlieger van Andre Hazes tot Patsy van Rein de Vries. Het was fantastisch. Vooral aan Patsy heb ik vele herinngeringen in de Eksterstraat 10 te Badhoevedorp, meine Heimat. Voor de liefhebber hierbij de tekst. klik op onderstaande link

http://home.hetnet.nl/mr_4/225/kjoe65/LYRICS/1965/6502201517.html

Restaurant de Kas

Gisteravond gegeten in restaurant de Kas met een aantal collega’s. Het is gelegen in het Frankendaelpark op de hoogte Hogeweg op de Miidenweg in Amsterdam Watergraafsmeer. Mooi concept. Voor 47 euro krijgt iedere gast drie voorgerechtjes, een hoofdgerecht en een nagerecht. Prima eten (nouvelle cuisine, dus wel weinig) in een, toch wel,  bijzondere ambiance.

Blijkbaar dachten Pauw & Witteman en Ruth Jacott er ook zo over want ook zij waren er met partners. Gespot door collega van me. Nu heb ik niets met bekende nederlanders maar een aantal collega’s dachten er anders over. Op slinkse wijze werden er met de, zonder flits, digitale camera’s toch foto’s gemaakt. Na een paar biertjes toch even naar de WC en deed mijn plas naast Jeroen Pauw. Hij trok toch weer even, net als op TV, hautain zijn hoofd weg toen hij zijn rits dichttrok. Blijkbaar is hij altijd zichzelf.

http://www.restaurantdekas.nl/