Restaurant Cassablanca /Zeedijk Amsterdam

Mijn partner is gisteren met haar dochter uit wezen eten in restaurant Cassablanca aan de Zeedijk 24 in Amsterdam.  Het is een theatercafe met een steeds weer een wisselende show. Ze hebben een fantastische avond gehad. dus voor wie eens iets ander wil dan een een biefstuk met pepersaus en teveel stilte > ga naar de Zeedijk vlakbij het Centraal Station.

http://www.casablanca-amsterdam.nl/

Een kroket is gezond!

Lees daarnet de Volkskrant, het katern "het Betoog". Een artikel in het licht dat slechte voeding extra belast zou moeten worden, de zogenaamde "vettax". Het ligt toch weer allemaal gecompliceerder dan we dachten. Blijkt een broodje kroket, mits in goede vet gebakken en paardevlees, een uitstekend alternatief te zijn voor een broodje kaas. Aangezien ik veel broodjes kaas per dag eet (laat de heer Montignac het maar niet horen) eet ik in feite, qua slechtheid, een paar kroketten per dag. Als je dan weer het artikel leest dan is het weer zo slecht niet. Tja.

Coppa DWI

Gisteravond was op het sportcomplex van TOS actief (naast Jaa Edenbaan) het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Dienst Werk & inkomen (voorheen Maatwerk Amsterdam, NV Werk en de sociale dienst amsterdam). Nu deden er ook ketenpartners mee zoals het UWV en CWI en ook Pantar (Sociale Werkvoorziening) gaf acte de presence. Uitstekend georganiseerd incl BBQ en voor ieder een prijs!! Herstelling 3e in van de vier poules, was ook aanwezig. Om een lang verhaal kort te maken Het regiokantoor van DWI van Zuid-oost werd de winnaar en won de Coppa DWI.

Adopteer een biels

Van de Trendwatcher Blog Neering
Vroeger was een beetje linkse Amsterdammer tegen de aanleg van de Metro.
Maar nu????
SP wil juist nxc3xb3g een xc3xa9xtra Metro lijn.
"De SP is van mening dat metrolijn 50 die nu als eindpunt het station Isolatorweg heeft moet worden afgemaakt door een verbinding met het metronetwerk bij het Centraal Station. Zoals oorspronkelijk het plan was"
Hun posters hangen op alle metrostations en ook op hun website hebben zij het erover
Als je op bovenstaande SP-link kikt kun je een biels van de beoogde spoorlijn adopteren.
Reactie Edward Neering: Goede ontwikkeling dat metrolijn wordt doorgetrokken Bijkomend voordeel is dat Amsterdam ook een "circleline" kan introduceren a la de Yellow circleline in Londen/Engeland.