New York (Slot)

Gevlogen met Continental Airlines met als hoofdbasis Newark bij NY. Op de heenweg een drama > te klein vliegtuig (chartermodel Spanje), chagerijnige/brutale crew en een (ben licht fobisch) een middenplaats in een rijtje van drie passagiers (vliegduur 7,45 uur).

Op de terugreis precies het tegenovergestelde. > Grote Boeing, modernste apparatuur bij de stoel (films voor het uitkiezen) > uiterst vriendelijk personeel en een reisduur van 6.30 uur), perfect vliegweer, mooi uitzicht over een langzaam fade out Manhattan.

En dat allemaal bij dezelfde maatschappij, Night and Day!

New York (6)

Net teruggekomen uit NY. Jetlagje is zeker aanwezig. Ik kom thuis en het eerste wat mij opvalt dat binnen vijf dagen de tuin is geexplodeerd. De beukenhaag, vorige week nog roestig bruin, nu knalgroen en zelfs de boom in de tuin is volledig uitgelopen. Een gekke stad dat NY, zie bovenstaande foto. Was gisteren in M&M world op Broadway. 3 verdiepingen vol met M&M producten, je kunt het zo gek niet noemen of het is er in M&M stijl. Van boxershort tot tandenborstel > van M&M-Vrijheidsbeeld tot M&M- brutels! Weer buitengekomen vraagt een zwerver met een aquawaterbus als collectebus "contribution for the Homeless??"  Ik denk aan Billy Braggs "Who’s side are you on"