Botten

Afgelopen week ontspon zich in de media een discussie over de vondst van botten van mogelijk Jezus, Maria Magdelena (zouden gehuwd zijn geweest) en een mogelijke zoon. De vondst van de botten van Jezus haalt het verhaal van de Hemelvaart onderuit en dus het christelijke geloof. Waarop een priester in Paul en Witteman verklaarde: "Het bestaan van de opvatting van de Hemelvaart is voor het christelijk geloof cruciaal". In cuciaal zit het opmerkelijke van deze zin.

Aboutaleb

Bezoek_wethouder_aboutaleb_aan_fb_004

Ahmed Aboutaleb is jarenlang een betrouwbare wethouder in Amsterdam. Ik heb hem een paar keer mogen ontmoeten. een bewogen bestuurder die doelen helder voor ogen heeft. Twijfelen aan zijn integriteit omdat hij twee nationaliteiten heeft is het verspillen van zinlose energie. Het land moet bestuurd worden en we mogen blij zijn dat Aboutaleb de post van staatsecretaris van SoZaWe heeft geaccepteerd. We gaan de komende vier jaar veel plezier aan hem beleven.

Edward_neering_wethouder_aboutaleb_aan_f_2

sportschool

Al weken kom ik weer op de sportschool. Heb Fitness First Alkmaar verruild voor een kleinere bij mij in de buurt. Ik kom al vier jaar op een sportschool dus ik weet waar Abraham de Mosterd haalt. Als nieuw lid  willen ze daar niet aan. Dire kennismankingsafspraken en daarbij het invullen van een prestatiekaart waren verplicht. Tegen mijn wil in dus toch aan de gewichten. "Ik zie uw spieren al groeien" hoor ik de instructeur ongehoord zeggen. IK wil alleen mijn buik kwijt en een redelijke contditie, that’s all! Een vrouw met zeker een gewicht van boven de 100 kg is tegenover op de trilplaat gaan staan. Ze heeft het apparaat om zeker 20 Megaherz staan en gaat 2 minuten voor goud. De trillende massa doen me bijna als nieuw lid bedanken. Ik vlucht naar de andere kant van de zaal waar de treadclimber staat. De treadclimber is klimmen en wandelen inxc3xa9xc3xa9n Je verbruikt met xc3xa9xc3xa9n inspanning het dubbel aantal caloriexc3xabn > kijk dat zet zoden aan de dijk. Na 10 minuten te veel te hebben gegeven wordt de treadclimber mj te veel > ik ben vergeten "verdeel en heers"toe te passen en lig dus op apegapen. zonder cooling down ga ik huiswaarts.