Rond de Sloterbrug!

Gisteren werd in Café Kerkzicht in Oud Sloten het boek “Rond de Sloterbrug” gepresenteerd door de vier schrijvers ervan. Het is een drukte van jewelste in het café tegenover de St.Pancratiuskerk. Met veel enthousiasme lichten de scribenten een tipje van de sluier op over hoe het boek is opgebouwd en tot stand is gekomen. In feite verhalen geschreven door jongens die nog steeds jongens zijn met een katholieke achtergrond, ook al ogen ze nu als krasse knarren. Rond de Sloterbrug is vooral een verhalenboek over de jaren vijftig en zestig in Badhoevedorp/Sloten/Oud Osdorp. De verhalen gaan o.a. over de oude rivalenstrijd tussen de voetbalbuurverenigingen Pancratius en Lijnden, over de geschiedenis van de Walviskaken bij de Burgemeester Amersfoordtschool, over de bronzen plak van het Misdienaarselftal in 1966 van de HH Engelbewaarders parochie. (inclusief foto met André Neering en Frans Neering). Verhalen over het bezoek van Joop den Uyl aan de Osdorperweg, over de ronde van Badhoevedorp, over “de dorpsgek” Malle Hans, over het Akerbad (zwembad in Sloten net over de brug destijds) en over nog veel meer. Alle verhalen zijn gelardeerd met de herinneringen van de schrijvers of geïnterviewden. Ook gedichten ontbreken niet en zijn een welkome afwisseling.

Het boek is te verkrijgen bij boekhandel Jaspers aan de Sloterweg en bij Boekhandel Meck & Holt in Osdorp op Tussenmeer. Voor meer info of bestellingen kan je ook kijken op www.ronddesloterbrug.nl

Schrijvers: Paul Kroes, Jan Loogman, Kees Loogman en Kees Schelling

Edward Neering

Het Misdienaarselftal met André Neering (staand 5e vanaf links en Frans Neering als supporter, staand 3e van rechts)

Machtige Handel/Maghtige Neering #Vondel

Maghtige Neering

Joost van den Vondel schreef het gedicht “Maghtige Neering”. Wat ik hiermee wil aantonen is dat de naam Neering in de 15e en 16e eeuw “handel” betekende in Amsterdam en omstreken. Later kwam het terug  in het spreekwoord: “de tering naar de nering zetten”. Degradatie van het begrip Neering met één e!

Maghtige Neering.

Hier landt het Griecksche Heldenschip
Voor wint, uit d’ongestuime baeren,
Bevryt van barning, strant, en klip,
De stieren, draeck en oorlogsschaeren,
Die ‘t al te boven is geraeckt.
Het gulde Vlies te plucken
Zo ver van honck, en sterck bewaeckt,
Maghtige der niet gelucken.
Men roemt van outs op d’eerste kiel,
Die zulck een schat te beurte viel;
Zoo ons de Dichters niet bedrogen:
Maer d’Amsterdamsche Kogh, gewis,
Veel grooter koopvaerdyschip is,
Vol neering, ryckdom, en vermogen.
Men treck’ te water of te velt;
De Stadt van Amsterdam schaft gelt.
M DC LV.

Vast&Zeker Dubbel CD: Waarnaartoe

Vast en Zeker 2015

Door: Edward Neering

2 oktober 2015

Het is een drukte van jewelste in het muziekcentrum Tjarda in Alkmaar. Het is een winderige septemberavond en de langverwachte CD van de duoformatie Vast & Zeker staat op het punt het muzikale daglicht te gaan zien. Drijvende kracht achter deze formatie is Bo Bogaard ook bekend van Bogaard en Witteveen, de band die overigens verder zal gaan onder de naam Sustain. Maar de grote doorbraak kwam uiteraard onder de vlag van Bogaard, Neering en Winkelman (BNW) met de hitsingle  begin 2014 “Voor een Joet zit je goed!”, een donatiesingle voor Artsten zonder Grenzen.

Vast en Zeker heeft een muzikale ruggengraat, zijn naam is Meindert Winkelman. Deze muzikale inktvis tovert op zijn synthesizer samen met Bogaard de mooiste arrangementen uit zijn hoed. Daarnaast zijn er de gastmuzikanten Arjen Box (Bas en gitaar) en Patricio Gumbs (drums)  De titel van deze fraaie dubbel CD draag de welluidende naam “Waarnaartoe”. Het gaat blijkbaar vaak naar de duinen toe want de CD is mooi vormgegeven met diverse duinfoto’s  met het duo.

De Nederlandstalige nummers zijn mooi afgewisseld van langzaam naar meer opzwepend. Van de een kroegnummer “de laatste ronde” gaan we speels over naar het nummer “bewegen” wat hitpotentie heeft op sessies bij het opwarmen voor een hardloopevenement. Het titelnummer “Waarnaartoe” herbergt ook de naam van de groep die het gevoel beschrijft van de weg naar een optreden van Vast & Zeker. Overigens keert de naam van het duo ook  terug in het nummer “Straatmuzikant” Van de kleine jongen in “Spring” naar “Blij”, waar je even denkt dat er een kerstliedje begint maar al snel zitten we een uptempo vrolijk nummer wat de titel eer aan doet. Met het nummer “Sorry” wordt het aloude dilemma van een uit elkaar gaand paartje mooi uitgelicht. Zeer opmerkelijk is de ode aan de “Hollandse Pot” in het nummer Eet Smakelijk!, hoe verzin je het om hier een nummer van te maken, geweldig.

Ook een puntje van kritiek. De CD had aan kracht gewonnen door het weglaten van de instrumentale nummers. De sfeer  en identiteit van de dubbel CD Vast&Zeker wordt hiermee enigszins geweld aangedaan. Al met al een mooi debuutalbum van dit 072 duo.

Edward Neering

Vast en Zeker 2015

Joe Jackson komt op 2 oktober 2015 met Fast Forward

Joe jackson 2015 piano

Op 2 oktober 2015  is de nieuwe release van de nieuwe Joe Jackson. Gebasseerd op vibes van 4 grote steden waaronder Amsterdam.

Joe Jackson Goes “Fast Forward” With New Album & Tour

The ever-restless songwriter Joe Jackson traveled the world to record ‘Fast Forward,’ his first collection of original songs in seven years, that’s set for October 2, 2015 release on Work Joe-JacksonSong/Caroline. Originally conceived to be released as a series of EPs, the album was produced and arranged by Jackson, and features four sets of four songs recorded in four different cities – New York City, New Orleans, Berlin and Amsterdam; each with a different set of first-call supporting musicians. The results rank among the richest and most rewarding music of his storied career.

NEW YORK Jackson has called New York home for many years. He recorded these tracks with Bill Frisell on guitar, Brian Blade on drums, his longtime bassist Graham Maby, and jazz violin star Regina Carter. Along with three originals including the album’s title track, these sessions feature a scorching take on a New York classic, Television’s “See No Evil.”

AMSTERDAM Distinguished by the most diverse instrumentation of the four sessions, Jackson is joined on these songs by frequent collaborators Stefan Kruger and Stefan Schmid from the band Zuco 103, the Concertgebouw orchestra, and the project’s only guest vocalist, 14-year-old Mitchell Sink (from Broadway’s ‘Matilda).

BERLIN Berlin is Jackson’s second home, and he recorded here with two expatriate American musicians: acoustic bass master Greg Cohen (Tom Waits, Ornette Coleman, Bob Dylan) and Tindersticks drummer Earl Harvin. These sessions produced the album’s second cover, Jackson’s modern English take on the 1930s German ‘Kabarett’ song “Good Bye Jonny.”

NEW ORLEANS Jackson traveled to one of his favorite cities, New Orleans, to record with an all-local cast including three members of the funk band Galactic – drummer Stanton Moore, bassist Robert Mercurio, and guitarist Jeff Raines – and a horn section led by saxophonist Donald Harrison.

Jackson will launch an extensive North American tour timed to ‘Fast Forward,’ kicking off September 29, and including two nights at NYC’s Town Hall. Tickets go on-sale this Friday, July 17, at 10AM EST. See below for a full itinerary from MNN.

These career-spanning shows will feature Jackson “as my own opening act,” playing a short solo/piano set before bringing out a full band which will include Maby on bass, guitarist Teddy Kumpel (Rickie Lee Jones, Feist), and drummer Doug Yowell (Suzanne Vega, Ari Hest).

Joe Jackson’s last release, 2012’s ‘The Duke,’ was an ambitious, horn-free tribute to “fellow music pioneer” (NPR) Duke Ellington, which Rolling Stone hailed as “movingly subtle.”

‘Fast Forward’ tracklist (all songs written by Joe Jackson unless noted)

New York
1. Fast Forward
2. If It Wasn’t For You
3. See No Evil (Tom Verlaine)
4. Kings Of The City
Amsterdam
5. A Little Smile (listen below from MNN)
6. Far Away
7. So You Say
8. Poor Thing
Berlin
9. Junkie Diva
10. If I Could See Your Face
11. The Blue Time
12. Good Bye Jonny (Peter Kreuder and Hans Fritz Beckmann)
New Orleans
13. Neon Rain
14. Satellite
15. Keep On Dreaming
16. Ode To Joy

Joe Jackson Tuba 2012

Scheurkalender 020

020 Scheurkalender JPG

Scheurkalender 020

Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Daarmee ben ik opgevoed in het lawaaierige Badhoevedorp met Schiphol altijd op de achtergrond en de A9 als Berlijnse muur dwars door dit groene forensenoord. Het gegeven paard was met de kerst een scheurkalender van “het werk” en een sleutelhanger in het kader van “Wij zijn 1 Amsterdam”, dus kregen alle gemeentelijke dienders hetzelfde cadeau. Dat dat principe alweer in stadsdeel Zuidoost met voeten werd getreden doet even niet ter zake, wel met het gevolg dat iedereen van het stadsdeel het prachtige gebonden boek “Ridders van de Bijlmer” ontving uit handen van één van de portefeuillehouders.

Vandaag heb ik de scheurkalender uit de WC gehaald. Het scheuren van de blaadjes was niet verder gekomen dan 15 januari en vandaag is het zaterdag 4 april. Stilzwijgend heeft menig WC-bezoeker de kalender genegeerd dan wel niet de neiging om te gaan scheuren om deze dikkerd weer actueel te krijgen. Ook mijn vrouw en ik hebben blijkbaar niet de ambitie gehad om verder te scheuren na de teleurstellende eerste 14 dagen van januari. Geen pageturner dus die “van Gils”. Zie nu wel dat ik op 17 januari het NK indoor roeien heb gemist in de sporthallen Zuid en de vermelding op 2 februari dat Job Cohen als BABS (Bijzonder Ambtenaar van de Burgelijke Stand) op 2 februari 2002 Willem en Maxima in het echt verbond, in mijn fantasie zie ik alweer een nieuwe Lucky TV. En op 9 maart het weetje dat de nieuwe metro “de Metroplis”heet en de de zilveren rammelbakken 42 mtr korter zijn en toch de naar de naam “Zilvermeeuw” luisteren.

Ambtenaren voelden zich geschoffeerd en tot in de laatste raadsvergadering in maart kwam de kalender weer ter sprake. Wethouder Litjens bleef volhouden dat de medewerkers van de gemeente een respectvol cadeau hadden gekregen. De pavlov van velen was, waarom geen gift aan de voedselbank. Stel dat dit gebeurd was, ook dan had ik de reacties graag willen zien. Dan had een ander soort verontwaardiging de kop op gestoken “ik bepaal zelf aan welk i doel geld geef!, enz. In essentie draait zo’n kerstkado om waardering, verwachtingen en aandacht en deze combi zat er dit jaar niet in. Hoe dan ook vandaag is onze scheurkalender ten grave gedragen. Mijn partner zag dat ik de dikke van Gils in de prullenbak wierp en verzuchtte, “ik vond dat zo een triest cadeau!”.

Het boek “Ridders van de Bijlmer” heb ik inmiddels uit, prachtig boek!

Edward Neering

020 Scheurkalender JPG

 

Bye Bye Zuidoost!

ZO afscheid 2

Bijna een jaar lang een opdracht gedaan in stadsdeel Zuidoost als programmamanager Werk en Participatie. Mooie opdracht en leuk om weer terug te zijn in het domein van Werk & inkomen sinds 2008. Veel bereikt het afgelopen jaar. Belangrijkste is dat partners in de werk- participatieketen elkaar weer weten te vinden en er goede werkafspraken worden gemaakt. Als kader hiervoor is het  gezamelijke programmaplan  Werk en Participatie 2014-2018  “Zuidoost aan de slag!” gemaakt.

  • Zuidoost sluit nu als stadsdeel goed aan op de stedelijke infrastructuur van Werk, Jeugdwerklooshied en Participatie.
  • Klantroutes worden weer gerespecteerd.
  • Het Klussenteam “Zuidoost Werkt!” is gestart samen met de stedelijk partner “Werk & Reintegratie”. Het 3e team gaat op korte termijn van start.
  • Er is een succesvolle start gemaakt met het benaderen van jongeren zonder uitkering. Deze kwetbare groep wordt een perspectief geboden. Ook hier weer een samenwerking met de stedelijke RVE Werk.
  • Er is een stagecoördinator gestart om de ambitie op het gebied van stages voor jongeren bij opleidingen te realiseren. We zorgen voor goede aansluiting op het stedelijk stagebureau.
  • Voor 1-12-2014 is er voor meer dan een miljoen incidenteel geld weggezet in werk/leer/stage projecten voor 2015. Het programmaplan is op 21 oktober 2014 vastgesteld door het Algemeen Bestuur van het stadsdeel.
  • Het stadsdeel gaat goed aansluiten op de kansen die de overkapping van de A9 gaat bieden. Denk aan vormen van social return.
  • En nog meer, maar dat gaat nu even te ver voor dit item.

Volgende week start ik met een nieuwe opdracht bij de Omgevingsdienst te Zaandam.

ZO Zuidoost aan de slag

Tandembanenplus win/win/win

Tandembanen Plus!: Win/Win/Win!

Essentie Tandembanplus: 62+ verlaat vrijwillig de arbeidsmarkt met WW tot AOW/Pensioenleeftijd maar doet daar 16 uur per week wat voor terug tot pensioen. Instroom van jongeren en/of langdurig werklozen op de tandembanen. Iedere tandem wordt verantwoord voor accountant. … Echte banen door Herverdeling van Arbeid!! Mobiliteit, leeftijdsbewust personeelsbeleid en werk.

Door Edward Neering

02 maart  2015

Stopera mooi weer

De regering heeft haar grote plannen uit het regeerakkoord nu bijna allemaal door de eerste kamer en zij staat voor nieuwe keuzes. Zij is op zoek naar een nieuw bestuurlijk perspectief tot aan de nieuwe verkiezingen in 2016. “Banen, banen en banen en economisch herstel” is daarvan een onderdeel. Voor 2015 wordt een kleine teruggang verwacht van 645.000 naar 605.000 werklozen zo blijkt uit de miljoenennota 2015. De economische opleving zal niet genoeg zijn, sterker nog. Vakbond de Unie verwacht voor 2015 nog een grote ontslagronde voor 100.000 werknemers en op de huidige arbeidsmarkt dient zich een grote nieuwe groep jongeren aan . De groei zal blijven hangen tussen 1.0 en 1,9% de komende jaren. Volstrekt onvoldoende om de huidige omvang van de werkloosheid het hoofd te bieden. Optisch zal het aantal werkzoekenden dalen omdat Nederland gaat aansluiten bij de Europese definitie van werkloosheid (één uur in de week ipv 12 uur van week volgens de huidige Nederlandse definitie)  Aan herverdeling van arbeid is niet meer te ontkomen, hieronder een betoog voor tandembanenplus. Oud maakt plaats voor jong of langdruig werkzoekenden,  en geeft maatschappelijke taakuren terug aan de participatiesamenleving. Deze herverdeling van arbeid kan prima  tijdelijk parallel aan het proces van verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar.

Er wordt momenteel ruim aandacht besteed aan de aanpak (of het ontbreken daarvan) van de (jeugd)werkloosheid. Eigenlijk komt men niet verder dan “langer naar school”,  stages, werkervaringsplaatsen, starterbeurzen. proefplaatsingen en loonkostensubsidies voor werkzoekenden en hoopt men dus  op die snelle  economische opleving. Tegelijkertijd vist men in dezelfde vijver, de vijver aan arrangementen blijft gelijk maar de doelgroepen breiden zich uit. (denk aan de grote inzet om arbeidsgehandicapten aan de slag te helpen via de Participatiewet.)  Veel trajecten gaan met behoud van uitkering. De aangekondigde perspectiefbanen in Amsterdam blijken banen te zijn met een hogere loonkostensubsidie en niet meer dan dat. Het voorgenomen volume in Amsterdam is waarschijnlijk marginaal gezien het gebrek aan budget.

De ketting

Onderstaand arrangement van Tandembanenplus schept direct nieuwe banen waarop langdurig werklozen en jongeren op in kunnen stromen. Oudere werknemers maken plaats voor hen maar doen wel wat terug voor de maatschappij.

Tandembanenplus

Dit voorstel creëert echte banen al dan niet in een domino van mobiliteit en biedt een oplossing voor werkgevers die vervroegd afscheid willen nemen van hun senioren, het bevordert de sociale cohesie tussen oud en jong of andere specifieke doelgroepen zoals bijvoorbeeld langdurig werklozen, het faciliteert werkgevers, geeft vertrouwen aan zestigplussers die de arbeidsmarkt willen verlaten en ze geven middels additionele maatschappelijke taken 16 uur per week gedurende 40 weken per jaar terug aan de samenleving, op vrijwillige basis. Het drukt de kosten in de zorg, onderwijs en culturele sector en geeft ruimte voor jobcoaching door ouderen aan jongeren (het gildeprincipe) en/of langdurig werklozen.

Het instrument kan uiteraard ook worden ingezet bij reorganisaties zoals nu bij de grote reorganisatie van de gemeente Amsterdam. Dit plan nu invoeren voor vier jaar met als start een pliot in de regio’s rond de grote steden of alleen bij de overheid zet dus zoden aan de dijk Het zal een behoorlijke boost geven aan het terugdringen van de (jeugd)werkloosheid en geeft senioren een springplank naar hun pensioen en geeft vertrouwen als het om hun bestedingen gaat. Doe het tijdelijk want begin jaren twintig heb je je oudere werknemers weer keihard nodig.

 

Konstanz Mainau beeld man

Tandembanen Plus! :  62+ levert tegenprestatie en jong stroomt in op echte banen.

  • Er is nog steeds sprake van een veel te grote (langdurige) werkloosheid. werkloosheid voor oud en jong .Dit brengt hoge maatschappelijke kosten met zich mee van maatschappelijke zorg, uitkeringen, re-integratie, overlast en criminaliteit; In Amsterdam is de jeugdwerkloosheid onlangs opgelopen van 20% naar 24% van de beroepsbevolking;
  • We kunnen het ons niet veroorloven om een generatie op de arbeidsmarkt af te schrijven of langdurig werklozen geen perspectief meer te bieden. Adagium moet zijn “Niemand aan de kant! Iedereen doet mee! ”;
  • De tandembanenplus constructie levert echte banen, al dan niet in een domino,  op voor werkzoekenden en bevordert mobiliteit in organisaties. Immers Medewerker A gaat weg op een specialistische functie, collega B volgt hem op, collega C volgt B op en op de vacature van collega C wordt werkzoekende D geplaatst, mobiliteit ten top;
  • Werkgevers/overheid hebben er een adequaat personeelsinstrument ihkv leeftijdsbewust personeelsbeleid bij met daarbij instroom of behoud van jongeren, ook zouden werkgevers dit instrument kunnen gebruiken ihkv de participatiewet voor instroom van arbeidsgehandicapten (plaatsen op loonwaarde) ;
  • De verantwoording gaat per tandem: Dus mijnheer Janssen mag weg als werkzoekende Pieterse is aangenomen als jongere/langdurig werkloze op zijn baan. Dit wordt per werkgever inzichtelijk gemaakt, ook de mobilteitsdomino’s worden verantwoord/gemonitord om de mobiliteit in kaart te krijgen. De tandemarrangementen worden door een accountant getoetst middels een accountantsverklaring. Vakbonden hoeven niet te vrezen, zoals in de jaren tachtig, dat werkgevers de regeling kunnen misbruiken voor ontslaggolven;
  • Door tandembanen plus kunnen jongeren binnen grote reorganisaties verbonden blijven aan grote werkgevers/overheden in plaats dat ze als eerste op basis van het aantal dienstjaren bij deze operaties er uit vliegen hetgeen verspilling van HRM kapitaal is;
  • De kosten in de zorg, de culturele sector en onderwijs zijn geëxplodeerd! Ook al is er momenteel en stabilisatie van kosten. Deze kostenposten moet beheersbaar blijven de komende decennia. De senioren gaan additionele taken terug doen voor de maatschappij in eerdergenoemde sectoren.
  • Werknemers/ambtenaren die nu tussen de 60 en 65 zijn er met hun 62e uit kunnen (zeg maar de oude 57 ½ regeling). als je als 62 plusser van deze regeling gebruik wilt maken, ben je dus verplicht om 16 uur per week, gedurende 40 weken per jaar, zorg-, onderwijs-, cultuur- en/of jobcoaching-taken (oudere op jongere/langdurig werkloze)  te verrichten. De betreffende medewerker sluit hier een tandemcontract voor af, dit gaat geheel op vrijwillige basis. De taken  kunnen binnen je familie zijn als mantelzorger, bij kwetsbare ouderen bij zorgorganisaties, onderwijs, culturele instellingen  en andere maatschappelijke organisaties dan wel dat je jouw deskundigheid als coach overdraagt aan een jongere/langdurig werkloze of inbrengt bij een vakopleiding en/of (gemeentelijk) re-integratiebedrijf als toegevoegd (additioneel/extra handen)  docent of werkmeester;
  • Kortom herverdeling van arbeid door het trekken van menselijke wissels al dan niet in een domino van mobiliteit;
  • Voor dit arrangement moet in een sociaal akkoord tijdelijk een bovenwettelijke WW komen voor 62 plussers ‘ers tot aan hun pensioengerechtigde leeftijd. De WW in nu drie jaar en vanaf 1-1-2016 2 jaar (mogelijke weer gerepareerd voor 3 jaar in CAO) . Tijdens het tandemcontract van de 62+ is er geen sprake meer van sollicitatieplicht. Eventueel een suppletie inbouwen van bijvoorbeeld 5%.
  • Tevens moet de pensioenopbouw aanvaardbaar worden geregeld tijdens de WW periode;

Tandembanen

De politiek blij, werkgevers blij, zorginstellingen blij, werklozen blij, de vakbonden blij, de regering blij, de arbeidsmarkt blij, senioren blij en onderwijsinstellingen bljj. Er is weer perspectief, goed werkgeverschap, een impuls aan nieuw bloed binnen  (grote) werkgevers/overheden en een sociaal gezicht. Kijk,  daar wil je als regering met vakbonden en werkgevers landelijk mee naar buiten treden dan wel als grote gemeente of regio. Daarnaast geeft het vertrouwen voor senioren en werk voor jongeren hetgeen weer meer economische bestedingen met zich meebrengt. Samen werken aan een beter Nederland dat bijdraagt aan de beoogde participatiemaatschappij.

Een soortgelijk project heeft in Amsterdam al succesvol kleinschalig gedraaid in de periode 1997- 2001. Het heette toen Wisselwerk Amsterdam maar was meer uitgekleed. Als we het nu doen, doen we het weer tijdelijk voor bijvoorbeeld vier jaar. Na vier jaar moet het economisch herstel en de vergrijzing de hardnekkige werkloosheid hebben vlotgetrokken.

De financiering van dit plan moet in het sociaal akkoord geregeld worden dan wel vanuit arbeidsvoorwaarden gelden aanvullend op de landelijke VNG CAO als het bijvoorbeeld om Amsterdam gaat. Immers het arrangement levert ook wat op in de vorm van te besparen uitkeringen, toename van bestedingen en reductie van kosten in zorg,de culturele sector en  het onderwijs. Tenslotte is het ook een bijdrage aan draagvlak voor de beoogde participatiemaatschappij. De regering laat zien dat met een creatieve oplossing nieuwe energie los komt.  Dit alles nog los van moeilijk te berekenen maatschappelijke kosten die niet te hoeven worden gemaakt op het gebied van bijvoorbeeld hulpverlening en mogelijk zelfs criminaliteit. Een maatschappelijke kosten/baten analyse is gewenst.

Werkgevers en Werknemers, samen met de politiek,  neem je verantwoordelijkheid en lanceer een masterplan Tandembanen plus. De geschiedenis zal er straks blij mee zijn!

Edward Neering op persoonlijke titel

06-518 770 14

In de dagelijkse praktijk: Interim manager in dienst bij de gemeente Amsterdam (Bureau Interim en Advies, BIA). Zowel werkzaam in het fysieke domein als het sociale domein. Directeur geweest tot met 2008 van DWI Werkbedrijf Herstelling. Zijn wortels liggen in het domein van Werk en Inkomen. Huidige opdracht n 2014: programmamanager Werk, stages en Participatie bij stadsdeel Zuidoost.

Interim en Advies Amsterdam

De donatie Cd kan worden besteld!

TWL Kees juicht Paul lacht toe

Kees en Paul juichen de release van de CD toe!

http://uitkijkpost.nl/archief/pageflipweek1405/uitkijkpost.html#p=12

Beste mensen,

Het gaat geweldig. op bovenstaande link is het artikel te lezen in het lokale krantje van Heiloo. We gaan de €1200,= grens door. As dinsdag komt de donatieCD uit, deze kan worden besteld.

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD. Zet er ook een korte quote bij die wordt op de donatiewebsite geplaatst van Artsen zonder grenzen.

Degenen die nu al meer dan 12 euro hebben gedoneerd krijgen de CD uiteraard gratis

 

Artsen zonder Grenzen